Явор Бахаров се отдаде на нощния живот и алкохола

Явор Бахаров

  Явор Бахаров отново оправда славата си на заклет купонджия и почитател на бурния нощен живот. След като обикаляше Черноморието в компанията на своя верен другар по чашка и акъл Бойко Кръстанов, той бе уловен от папараци да щурмува сам родните курорти.

По време на фестивала Spirit of Burgas звездата от„Стъклен дом“ бе забелязан да се мотае с приятели край плажната зона. Част от тях се бяха подпрели на огражденията, изпаднали в алкохолен делириум.

Самият Явор им подвикваше отстрани, че им е време да минават в другите заграждения, където паралелно течеше фестивалът Solar Summer Fest, на които главната атракция през втората вечер бе световноизвестният диджей Марк Найт.

Явор е нахлузил качулка в жегите

Бахаров се беше наточил да избухне на изпълненията на музиканта, както сам се изрази.

Актьорът беше нахлузил шушляково яке в бяло, зелено и небесносиньо, къси панталонки и черни сандали. С тях затъваше постоянно в пясъка, но това не му пречеше доволно да се налива с бира и да се смее звучно в компанията на своите авери.

Мнозина се учудиха защо в адската жега Явор е с толкова дълго яке и с качулка, закриваща почти цялото му лице. Присъстващите предположиха, че иска да остане анонимен и да се почувства като всеки обикновен курортист на Фестивала.

Стоящите наблизо в публиката дочуха, че Бахаров не спря да злослови по адрес на част от посетителите, които се опитваха да влязат гратис на проявата – доказателство, че гражданската му съвест е будна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *