Шок! Таен аборт разделил Рачков и Мария! От кого е бебето? Виж тук:

Димитър Рачков и Мария Игнатова са се разделили не само заради безразборните връзки на актрисата, но и заради аборт, който тя тайно направила миналото лято. 

Този удар се отразил много лошо на актьора, който отдавна мечтае за второ дете. След серия от скъсвания и сдобрявания, този път Рачков казал окончателно сбогом на невярната си половинка и се потопил в работа, за да я забрави.  Дори спрели да живеят под един покрив, което го правеха за пред хората.

Пак за пред хората те кумуваха на сватбата на Зуека и Ани, но след това се прибраха поотделно, всеки в своя дом. Всички от кръга им мислят, че това е поредната цупеница и сръдня, която скоро ще им мине, и пак ще се съберат, но на Рачков явно няма да му мине. Причината е, че той разбрал за аборта на половинката си съвсем случайно и от трети човек. Той даже не знаел, че тя е бременна, а Игнатова пък отишла зад гърба му и премахнала плода, докато била във втория месец.

Водещата знаела колко много иска дете бургазлията и затова скрила, че е бременна. Тя вече има син от Петко Димитров и не смята да разваля фигурата си с втора бременност. Първата й била тежка, родила в осмия месец, бебето едва оживяло, а после и тя се разболяла и животът на двамата висял на косъм. В изблик на откровение, Петко разказа, че не бил набожен, но тогава ходел всеки ден на църква и се молел да оживеят тя и детето. Оттогава Мария развила фобия от раждане и изобщо не се замислила, когато забременяла.

Рачков приел нещата много навътре, защото тя махнала тяхното дете, без дори да му каже. Това сложило окончателно край на отношенията им и той се почувствал измамен и предаден. Не искал дори и заради имидж да бъде с жената, която непрекъснато го лъжела. Негов приятели доналяли масло в огъня, като му прошепнали, че детето не е от него, а от поредния любовник на Марчето.

Сега той живее сам със сина си и го води навсякъде със себе си, а Мария е харизала нейния на Петко и Яна да го отглеждат и се чувства щастлива сама.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *