Шок! Коко пребивал Емилия пред децата им!

Емилия бюстВсе повече истини лъсват след раздялата между Коко Динев и Емилия.

Близки на певицата разкриват, че тя  била боксова круша на мъжа си години наред. Коко имал сприхав характер и изкарвал всичките си неудачи и лошото си настроение върху нежната си половинка. Правел го предимно вкъщи и не се стряскал, че синът им Иван е с тях и вижда всичко. Детето било толкова стресирано, че по едно време започнало да заеква.

Бизнесменът използвал метода – моркова и тоягата. След като ступвал жена си, двамата се сдобрявали в спалнята. Така заченали и дъщеря си Мира. Емилия се готвела да напусне тиранина, когато установила, че е бременна и се наложило да остане в дома им, докато роди.

Всички си спомнят случката със счупения нос на певицата. Тогава тя излъга, че е катастрофирала, а пластични хирурзи оправиха щетите по лицето й. А Коко щедро им платил. Истината била, че й забил яко кроше в лицето, след което обяснил, че съжалява и даже й подарил ново бижу.

Свидетел на следите от побоите бил Митко Пайнера, който неведнъж отменял участия на фолкаджийката, която се появявала при него насинена. Когато синините не били много, ги прикривала с грим. Но понякога едното й око било полупритворено и не можела така да се яви пред публика.

Емилия КокоЧесто в компании Коко унижавал Емилия, подигравал й се за облеклото, или за някоя изпусната от нея дума, карал я да изглежда глупава и недодялана.

Последният скандал станал точно на Нова година. Двамата празнували в приятелска компания, Коко се напил и започнал да я обижда пред всички и да й се подиграва. Тя се заключила в тоалетната и плакала дълго, а на другия ден го напуснала.

Динев я молел на колене да се върне, но тя била категорична, че повече няма да понесе тормоза.

Тайната за раздялата тя пазела, защото любимият й я заплашвал с бой. Накрая обаче всичко се разчуло.

Емилия няма да се облагодетелства от развода, тъй като двамата никога не са сключвали брак. Тя обаче е поела много участия и издържа децата си сама, разказват във фолксредите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *