Чужденците за Мария: Тази има вагина на лицето си!

Мара Отварачката

Снимката на нашата поп фолк звезда Мария се е превърнала в хит за Интернет потребителите зад граница. Наглите чужденци се подигравали на нашата хубавица, че вместо уста имала набъбнала вулва върху лицето си.

Мара Отварачката, както е известна у нас заради снимките в рекламен спот за бира, взела участие в класация на чужда Интернет страница за най-шокиращите пластични операции в света. Нейните устни са я извели на не престижното четвърто място. Гигантските джуки на изпълнителката били оприличени на вулва от феновете. Да си признаем, че устата на красавицата честичко е ставала предмет на

Галя от Сатен

шеги у нас, но толкова груба гавра никой до сега не си бе позволявал, гневят се нейните почитатели. Но дори да приемем, че са прави, все пак Мария не е виновна, а касапинът, който е причинил тази аномалия. Както коментират по форумите, най-вероятно певицата на времето се е прецакала с евтиния силикон, който го забраниха вече и от там се получил този  вагинален ефект. Същият клиничен случай бе и този на Галя от балет „Сатен“.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/T5cefIviF_c

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *