Цеци Красимирова със Скандално Признание за Азис и Ивайла Бакалова! Ето какво се случи:

Цеци Красимирова направи изненадващо публично изявление за сватбата си, а думите й предизвикаха чутовен скандал в хайлайфа.

Бившата манекенка се омъжва за американския мултимилионер Майкъл Стумейтис на 12 май, а из родните медии се спрягаха като сигурни гости на пищното тържество Азис и Ивайла Бакалова.

Ето какво написа обаче бъдещата булка Цеци Красимирова:

„Искам категорично да заявя, че на моята сватба няма да присъстват лица, които не са сред поканените. Визирам написаното от много медии, че сред гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова. Най- красивият ден в живота ми искам да споделя единствено с хора, които истински обичам и с тези, които са до мен през всички години.“

Цеци Красимирова като шаферка на Азис на сватбата му с Китаеца

Цеци Красимирова и Азис в продължение на дълги години бяха изключително близки приятели. Какво се е променило в отношенията им обаче, никой не знае. Но очевидно манекенката вече не иска и да чува за фолк певецът. А каква е причината за враждата между Красимирова и Бакалова, също остава загадка.

Факт е, че двете манекенки и Азис бяха в общ приятелски кръг, при това тримата си бяха изключително близки. Но от думите на Цеци Красимирова може да се съди, че се чувства предадена от тях.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *