Фидосова трупна 10 кила от нерви

Искра Фидосова
Искра Фидосова

  Искра Фидосова сложила нови поне 10 килограма към снагата си, оплакала се самата тя пред близките си. Натежаването дошло вследствие на дълбоко нервно разстройство. От средата на юли видната политичка е в немилост, а лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов я изгони от ръководството на партията и от Народното събрание.

Скандалното тефтерче на бившия шеф на парламентарната комисия за конфликт на интереси Филип Златанов бе в дъното на политическото сгромолясване на Фидосова. В тефтерчето на много места лъснаха инициалите И. Ф. и Цв. Цв. и срещу тях нареждане кого да се удря и над кого да се опъва защитен чадър.

Искра Фидосова Това моментално срина подкрепата за ГЕРБ сред електората и доведе до отстраняването на Искра макар, че източници твърдят, че тя сама е предложила да се оттегли. Бившата феодална владетелка в Монтанско бе оставена сама в наказанието. Най-много я сринало предателството на Цветан Цветанов, който се измъкна сух от скандала за нейна сметка. В собствен стил бившият вътрешен министър стовари всичко върху Фидосова, за да се отърве от справедливо възмездие. На Цветанов това не му е за първи път. Преди време той натопи тъста и тъщата си за веригата от апартаменти, която бе изкупил в престижен столичен квартал. Според активисти на ГЕРБ възпитаникът на ВИФ „Георги Димитров“ и сега ще се опита да се измъкне от правосъдието, като оглави листата на партията на предстоящите избори за европейски парламент и си осигури имунитет на евродепутат.

Докато Фидосова трупа килограми, остава открит въпросът на какъв език ще си говори Цветанов с колегите в Брюксел.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *