Ути Бъчваров пак счупи кантара! Заряза диетата и го удари на плюскане!

Ути облещенУти Бъчваров показа чудеса от храброст и отслабна цели 23 килограма.

Това той направи показно пред цяла България, докато се подвизаваше във ВИП „Брадър“ и раздаваше акъл и ругатни на килограм. Четейки морал на всеки, който не му харесва.

Там майсторът на черпака показа, че има воля, може да преодолее лакомията си, мина на специална диета, дори започна да се поти във фитнеса и да показва на всички зрители, че е най-готиният пич, че е строг, но справедлив към всички и най-вече към самия себе си.

Всъщност се оказа, че диетата му е била само стратегия да спечели финала и да се превърне в любимата звезда на България. След което да съживи замрялата си кариера и отново да се превърне в Готвач номер 1 в България.

Още в началото той съзря най-голяма опасност в лицето на Миглена Ангелова и затова я подложи на жесток словесен обстрел. Вербални атаки, конфликти, тормоз, подигравки плюс номинации всяка седмица  бяха само част от оръжията му да я унижи и да я направи антипатична на зрителите. Вместо това обаче, майсторът на рибената чорба постигна обратен ефект. Настрои ги срещу себе си.

Между него и нея на финала, те избраха Миглена и той не можа да скрие изкривеното си от гняв лице.

УтиОще като излязъл от Къщата, Ути удавил мъката си в ядене. Спрял диетата и уж внимавал за калориите, но единствено постигнал йо-йо ефектът. Не ходел на фитнес, забравил обещанието си, че ще инвестира хонорара си в операция и стройна фигура, пък и се заредили тежки празници.

Така от хапка на хапкаq и от компромис на компромис, маститият готвач отново си върнал килцата и сега тежи точно толкова, колкото преди диетата.

Няма воля просто, коментират негови приятели. Освен това си беше закръглен и на младини. А сега на 47 години е малко късно да оправя килограмите си и да става строен.

Те издават още, че повече от всичко той обича гуляите и добрата храна. И никога няма да се лиши от единственото си удоволствие в живота, ако ще и да удари 200 кила.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *