Ужас! Ани Михайлова се сблъскала с т*уп на плажа!

Актрисата още не може да забрави кошмарната гледка

Ани Михайлова вече цяла седмица не може да мигне, оплака се самата тя. Причината за безсънието на звездата от „Шоуто на Канала“ е стресът, който преживяла в края на миналата седмица. Чаровната актриса, която кара лятната си ваканция в родната Варна, видяла мъртъв човек на плажа. Морето изхвърлило тр*па, докато Ани събирала тен.

„На 2 август по стария календар е Илинден, а според поверието тогава морето взима своите жертви. Същия ден аз си се излежавах на плажа. По някое време пред мен се струпаха много хора, дойде и полиция. Тогава забелязах, че са извадили мъртъв мъж от водата“, сподели разстроена Ани в разговор с репортер. И допълни, че още не може да забрави кошмарната гледка. Тялото на удавника продължавало да е пред очите й.

В морската столица тв звездата ще остане до началото на септември. До тогава ще се опитва да се бори с преживения стрес, отдавайки се на любими удоволствия. „Всеки ден карам колело с баща ми, срещам се с приятели, чета книги. Почивката ми щеше да е перфектна, ако не бях станала свидетел на чуждо нещастие. Дано да успея да се съвзема по-бързо“, заяви в заключение актрисата. Тя обаче не уточни дали ако проблемът с безсънието й продължи, ще потърси специализирана помощ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *