Тодор Славков пиян в кулинарно шоу

Тошко Славков
Тошко Славков

 

Тодор Славков отново стана за срам на известния си род. Синът на Иван Славков – Батето и внук на Тодор Живков пристигна порядъчно почерпен за участието си в кулинарно шоу, а телевизионните камери и публиката в студиото хич не му попречиха да обръща една след друга пълни чаши с вино.

Татовият внук бе призован да демонстрира своите кулинарни умения в предавенето на Силвена Роу. Заедно с нея Малък Тошко трябваше да приготви ладийки със свинско и соев сос.

Ха, наздраве! Малък Тошко отпива глътка след глътка бяло вино, докато се прави, че готви ладийки със свинско
Ха, наздраве! Малък Тошко отпива глътка след глътка бяло вино, докато се прави, че готви ладийки със свинско

Провокативният столичен бохем следваше неотлъчно съветите на топ шефа от Великобритания, но същевременно с това предизвика отвращение с непремереното си държание.

Тошко бе видимо пиян и опъна нервите на Силвена Роу. Тя се сдържа да не загуби самообладание и гледаше да отвръща или със смях, или с шеги на неприличните подмятания на почерпения Тошко.

„Тоше, добре ли си?“, пита го на няколко пъти майсторката на черпака. „Щом съм в кулинарно предаване, не съм добре“, отвръщаше, фъфлейки, Славков, като едновременно с това отпиваше бяло вино.

Силвена Роу деликатно намекна на госта си да спре да надига чашката, като обясни на зрителите, че едно от полезните качества на джинджифила, съставка на рецептата, е да гони махмурлука. Кулинарката обаче остана без ум и дума, докато Малък Тошко кълцаше пресни краставици. „Тоше, малко ти е едра краставичката“, отбеляза Роу, на което получи питанка: „Е само краставичката ли?“.

Между запръжките и тиганите внукът на Тато набързо си припомни и детските си години по време на режима на дядо си. „Возеха ме в скъпи западни автомобили – волга, чайка. И в трабантче, когато не слушах. После по един месец се сърдех на дядо. Учих в специално училище, правено за мен, и понеже ме държаха гладен, се радвах да ям каквото и да е“, обобщи с криволичещ поглед и особена интонация Малък Тошко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *