Тервел разделен с жена си

Тервел заедно с жена си Диана и малкия Калоян. „С жена ми никога не сме били като другите двойки", казва борксьорът
Тервел заедно с жена си Диана и малкия Калоян. „С жена ми никога не сме били като другите двойки“, казва борксьорът

  Ако питате Тервел Пулев, ще ви каже, че с жена му Диана Ненова сa щастливо семейство. Истината за отношенията им обаче е по-различна.

В последните 4 години боксьорът и волейболистката реално са прекарали едва няколко месеца заедно, и то заради сина си Калоян.

Диана и Тервел се познават от съвсем малки. Двамата учат в спортното училище на ЦСКА, а любовта им пламва на лагер в Белмекен през 2005 г. Волейболистката харесва принципността на боксьора и хлътва. Кулминацията на връзката им е през 2008 г, когато се ражда синът им Калоян, кръстен на български владетел.

До венчило обаче не се стига. Диана тайничко се надява да получи предложение за сватба и да се премени в булчински дрехи, но Тервел пасува. „Има толкова по-важни неща от брак и халки. Като например да се справиш с проблемите от ежедневието“, споделял е неведнъж в интервюта шампионът, а думите му вероятно са се забивали като ръждив пирон в сърцето на чаровната майка на детето му.

В Къщата на „ВИП Брадър" Тервел се поддаде на сексапила на Лияна
В Къщата на „ВИП Брадър“ Тервел се поддаде на сексапила на Лияна

В последните години на волейболистката и боксьора често им се налага да обясняват дали са заедно или не. Причината е, че те де факто не живеят под един покрив. Срещат се от дъжд на вятър като виновни за това са най-вече спортните им кариери.

„С жена ми никога не сме били като другите двойки. Живеехме заедно само когато си направихме бебето. Просто такава е формулата на нашата връзка. Хубавото е, че нямаме никакви шансове да си омръзнем с този живот, който водим“, обяснява сложната си семейната ситуация бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон.

Напоследък обществените нагласи към него са крайно негативни Интимниченето му със съквартирантката му в Къщата на „ВИП Брадър“ Лияна накара зрителите да настръхнат и срина рейтинга му. Припомняме, че боксьорът и чалгаджийката си разменяха ласки с еротичен заряд и си шепнеха на ушенце нежни думи, сякаш са гаджета.

„Той и Диана се виждат едва по 10-20 дни в годината. Колкото и да се обичат, това не може да не е оставило огромен отпечатък върху отношенията им. Кое нормално семейство може така? Срещат се само по празници и преди лагери.

Преди по-често бяха заедно, но напоследък са отчуждени. Единственото, което още ги свързва, е техният син „, обясняват източници от спортните среди. И допълват, че Тервел и жена му са си дали пълна свобода – всеки от тях може да флиртува с когото си иска и както си иска, стига по този начин да не наранява детето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *