Тежките драми в живота на Ани Салич – 1 част

Ани СаличАни Салич всяка вечер огрява екрана с чаровната си усмивка, но малко от зрителите са запознати с личните драми, които е преживяла. Водещата на информационната емисия по Нова телевизия преминала през няколко тежки периода в живота си, които я белязали завинаги.

„Може да съм популярно лице, но всъщност съм като всички останали хора. Имам своите върхове и спадове, грижи и проблеми“, откровена е екранната партньорка на Ники Дойнов.

Ани твърди, че е имала щастливо детство, но млада останала без баща и сама се оправяла в живота. „Аз съм израснала в скромно семейство. Татко беше шофьор, а мама – работник. Не са ме лишавали от обикновените неща, но не съм била и съвсем задоволена в материално отношение. Например – но можехме да си позволим скъпи дрехи и други глезотии“, спомня си Ани Салич.

Като момиче днешната водеща, родом от Благоевград, прекарвала дните си в игри с момчетата и вечно била покрита с рани и синини. Тя била поверена на грижите на баба си Яна, която я отглеждала докато майка й Златка работела. По това време малката Ани имала буйна и къдрава коса, която не желаела да сресва, а баба й я гонела из улиците с голям дървен гребен, за да приведе кичурите й в ред. Веднъж възрастната жена така я цапардосала в челото без да иска, че водещата и до днес носи белег на това място.

Ани, съпругът й Бранко и двете им деца
Ани, съпругът й Бранко и двете им деца

„Като дете бях много кльощава и баба вечно ме преследваше с филия с лютеница. казваше ми, че трябва да ям повече, защото момчетата няма да ме харесват такава слаба, като клечка“, разказва Салич, която по ирония на съдбата днес води непрекъсната битка с излишните килограми.

В детските си години новинарката преживяла тежък инцидент, който я обездвижил за цели 6 месеца. Тя пострадала по време на игра пред блока, в който живеела. Случило се така, че несъобразителен шофьор минал с колата си на заден ход през краката на водещата и й причинил множество счупвания. Ани прекарала в гипс няколко месеца. След това се придвижвала само с патерици. а цялостното й възстановяване продължило половин година. През това време Ани Салич разчитала основно на майка си, която я обгрижвала денонощно и изпълнявала всичките й прищевки.

Преди 2.5 години новинарката отново претърпя травма, но този път само на единия крак. Тогава тя се подхлъзна на заледен тротоар и се наложи да мине през хирургична интервенция. а в крайника й бяха поставени пирони, които да подпомогнат оздравяването.

„Добре че мама отново бе до мен и ми помагаше. Тя е най-важната жена в живота ми. Много съжалявам, че е и най-потърпевша от моите често сменящи се настроения и отсъствията ми. бих искала да й поискам прошка за всички неудобства, които съм й причинила“, разкайва се Салич.

Ани Салич

Тя споделя още, че майка й е човекът, който я подкрепя в грижите за двете й деца – Лазар и Хана. Водещата признава, че се опитва да балансира личния и професионалния си живот, но често не успява сама да се справя с всички ангажименти без да разчита на детегледачки, прислужници и помощници.

„Денонощието ми е разграфено до последната секунда и пак не ми остава време да свърша всичко. Аз съм много организиран човек. Смея да твърдя и че с годините станах по-отговорна“, откровеничи екранната партньорка на Ники Дойнов. Тя обаче не била толкова съобразителна преди 16 години, когато била бременна със сина си Лазар. Тогава журналистката решила да премине с личния си автомобил разстоянието от българското черноморие до Белград, където живеят родителите на съпруга й Бранко. Заради напрежението от дългото пътуване и необикновените й действия Ани едва не загубила първородното си дете. Веднага щом пристигнала в Белград, получила тежък кръвоизлив, а лекарите се борили за нейния живот и този на бебето.

Продължението на драмата на Ани Салич виж във втора (2) част. Кликни ТУК

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *