Стефан Данаилов се отрече от сина си

Стефан Данаилов

Според последните слухове, кино легендата  Стефан Данаилов се отказал напълно от синчето си Влади. Освен това упоритият слух мълви, че актьорът все още не може да се отърси от шока и изненадата от появата им в реалитито.

Стефан Данаилов  изпаднал в потрес, заради мръсотията и скандалите, в които го забърка Владо. След тях, според комшиите, той не искал вече дори да зърне извънбрачния си син, нищо че той е единственото му  биологично дете.

Стефан не вдигал телефона си на Владимир и не са се виждали, след като той излетя от ВИП Брадър като тапа по желание на зрителите.

фамилията

Но според друг слух, той излязъл оттам не заради малката подкрепа на зрителите, а напротив именно заради нездравия интерес на хората към личния живот на Стефан и фамилия.

Данаилов се заканил да съди продуцентите и те от страх да не влошат съвсем положението си изкараха пророка от къщата на ВИП Брадър. Въпреки това, така били опънати нервите на Стефан Данаилов, че даже се заканил да отнеме фамилията си от собствената си плът и кръв.

Но едва ли ще го стресне, след като Владимир съвсем открито заяви в шоуто, че той не бил никакъв баща и не се интересува от него. Вече можем да кръстим предаването не ВИП Брадър, а ВИП Резил!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-Qx6U6WnS-c

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *