Смърт застигна мутрите, съсипали Август Попов!

Август Попов

В разгара на мутренските години Август Попов решил да построи дискотека в Студентския град. Всичко вървяло перфектно и по план, докато една вечер мутри връхлетели вътре и го заплашили ако му е мил живота, да не се занимава повече с това. После го накарали да подпише документи, че прехвърля собствеността на заведението. Актьорът не е имал време за размисъл, а животът е по-мил от всичко останало.
Въпреки, че са минали 20 години оттогава, Август Попов не спирал да се интересува от съдбата на хората, които му отнели една от най-амбициозните мечти.
Така научил, че към днешна дата всичките дебеловрати борци, присвоили дискотеката му, са застигнати от възмездието. Някои от тях се простили с живота.
Един не може да ходи, а друг се бори с нелечимо заболяване, което бавно изстисква живота от тялото му.
„Възмездието дори и понякога да се забавя, винаги застига когото трябва, и колкото е по-закъсняло, толкова е по-свирепо“, коментират близки до актьора.
Всъщност най- яркият спомен на Август Попов от времето на мутренските години не е свързан с дискотеката му в Студентски град, а с покойния Филип Найденов, по-известен като Фатик. Подземният бос прострелял пред Кукувеца ръката си като доказателство, че автомобилът му не е краден, а е платен в брой.
Преди да построи дискотеката Август прави фабрика за гипсови чинии. В началото на 90-те години у нас има бум на таверните и всяка счупена чиния е наливала стотинка в банковата сметка на Август. Именно заради тази фабрика Август Попов напуска „Ку-ку“.
„Всъщност Слави и останалите искаха да правят телевизия, а пък аз исках да печеля пари. Не че те направиха телевизия, а аз спечелих пари…, но пък всеки си има разбирания за живота“, философски разсъждава злополучният бизнесмен.

Слави и Август Попов си партинарт в ролята на проститутки в студентската програма „Ку-ку“! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Смърт застигна мутрите, съсипали Август Попов!"

  1. minecraft games   25.09.2019 at 20:27

    Great article. I’m experiencing some of these issues as well..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *