След провала си във “ВИП Брадър” Бони се сбогува с „Пайнер“

Бони

  След месеци на спекулации стана ясно, че Бони вече не е част от фирма „Пайнер“. Певицата е напуснала димитровградския гигант, след като дълго време не успя да се наложи сред топ имената на компанията.

Чашата на търпението на Митко Димитров преляла след участието на неговата изпълнителка във „ВИП Брадър“, където тя извлече най-много негативи от всички останали известни персони. Тогава съквартирантите й я обвиниха в скандално noведение, интригантство, сплетни и неадекватни реакции. Самата Бони се защити, казвайки, че никой не я е опознал като личност. Освен това започна война на расистка основа, ронейки сълзи, че е дискриминирана заради ромския си произход.

След големия си крах в риалитито певицата се скри, отдавайки се изцяло на новата любов в живота си и на щерка си Михаела. В момента пък доуточнява последните подробности около финализирането на договорните си отношения с „Пайнер“. Много кофти се стече последната година за Бони – Митко я подкрепяше, но тя оспорваше решенията му“, разказва близка приятелка до изпълнителката на „Клада от страст“.

Изглежда обаче, че след половин година Бони е готова да се върне към пеенето. Преди няколко дни бе премиерата на най-новото й видео и песен „Фейс контрол“. Песента е изключително нетипична за стила на певицата – денс, но изваден сякаш от нафталина, без грам оригиналност в аранжимента и мелодията. Гласът й пък е обработен а ла Шер и хита й отпреди 15 години Believe. Коментарите дори на най-запалените й почитатели са изцяло негативни. Всички се чудят какво се е случило с онази Бони, чиито песни ставаха хитове веднага с представянето им. Клипът е изключително евтин – с елементарен монтаж и без никакво осветление. Явно положението и във финансов аспект не е розово за ромската звезда, тъй като не е успяла да спонсорира адекватно проекта, който трябваше да бележи нейното ново начало в професията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *