Слави Трифонов има малък член!, разкри сензационно Анн Джи!

Анн Джи
Анн Джи

  Слави Трифонов може все още да е магнит за жените, но някои от щастливките, получили виза за леглото му, се връщат от там не докрай задоволени. Такъв бил случаят и на певицата и фитнес икона Ани Георгиева, известна повече като Анн Джи. Публична тайна е, че в продължение на няколко години тя е била любовница на шоумена с прякор Дългия.

Дали прозвището на тв водещия е пряко свързано с размера на интимния му инструмент, Анн Джи успяла да се убеди, когато Трифонов я присламчил към екипа си в предаването си, предшествало вечерното му шоу – „Хъшове“.

„В началото въобще не го харесвах като мъж. Но след като започнах работа в предаването му, осъзнах колко интелигентен, ерудиран и привлекателен човек е. Лично се убедих, че лави може да бъде романтичен и чувствителен и че суровият му вид е само една черупка, под която се крие съвършено различен мъж. Постепенно започнах да го харесвам, а и той мен“, споделя Анн Джи пред свои приятелки.

Слави държал близостта му с певицата да остане в тайна
Слави държал близостта му с певицата да остане в тайна

Както и сега, и тогава Трифонов не обичал да разгласява с кого си ляга.

Затова инструктирал певицата да си трае, че вечер замръква в дома му. Сек*уалните им отношения били сведени само до знанието на няколко от най-близките хора в екипа. Но и те получили нареждане от шефа си да мълчат пред останалите, за да не се разваля работният климат.

„Да, не искахме да се знае за нашите отношения, защото и двамата смятахме, че ще тръгнат клюки и интриги. Слави пък много се пазеше истината за връзката ни да не стигне до медиите. Той имаше параноя от това. Разбирам го – целият му живот е на показ, нормално е да си остави нещо строго лично, до което да не се докосва никой. Но той стигаше до мания в мерките си за дискретност“, разкрила още спортната дива, която наскоро взе злато за „Фитнес модел“ в първенство по фитнес и бодибилдинг на планетата на Световната Фитнес Федерация WFF.

Титлата „Любовница на Дългия“ обаче не само че не била лека за носене, но и не ощастливявала стройната брюнетка напълно. Освен че й се налагало да се крие като партизанин, когато се виждала с учиндолеца, той не се оказал от природно надарените българи. Всеки път, когато приятелките й нахалствали за подробности от

Суровият му вид е черупка, под която се крие съвършено различен мъж, казва за Дългия Анн Джи
Суровият му вид е черупка, под която се крие съвършено различен мъж, казва за Дългия Анн Джи

креватните й приключения с най-известния водещ у нас, Анн Джи кратко, точно и ясно отговаряла „Не е голямата работа, даже му е малък“, което обезсмисляло по-нататъшни откровения. Певицата шокирала приятелките си и с пикантната информация, че Трифонов е обрязан. Оказало се, че той си клъцнал члена, докато бил войник.

Интимната връзка между фитнес модела и Слави Трифонов започнала да буксува, когато помежду им се появили и първите професионални разногласия. При шоумена Анн Джи записала първото си парче „Джая“, но когато чула, че гаджето й я гласи за фолкпевица, тя пресметнала, че е най-добре да си търси късмета извън „Хъшове“.

„Много спорехме на тема музика. Той искаше да стана чалгаджийка, защото след 5 години цяла България щяла да слуша тази музика. Оказа се прав. Но аз избрах да продължа със солова кариера. Благодарих му за всичко, на което ме беше научил – за живота, за бизнеса, за хората, той ми беше като житейския университет, и му казах „Сбогум”, споделила още Анн Джи. Трифонов доста се озлобил срещу нея и забранил на всички в екипа си да й вдигат телефона. След връзката си с него, Анн Джи се впуска в още няколко пикантни романтични афери, най-известната от които е с наркобоса Тони Клюна. После пък има вземане-даване с Киро Скалата, въпреки че изрично уточнява, че са само приятели.

Анн Джи с Киро Скалата
Анн Джи с Киро Скалата

В последните 2 години Анн Джи се занимава основно с фитнес, като успехите, които жъне, са на международно ниво. Певицата има и собствено танцово шоу, с което често гостува в хитовите дискотеки.

 

Била е гадже на Петко

След като напуснала „Хъшове“, Анн Джи започнала работа като танцьорка и певица в „Син Сити“ малко след откриването му през 2005 г. По това време управител на чалга клуба бил Петко Димитров. Все още ергенският статус му позволявал хаотични връзки и бизнесменът хич и не се двоумил да завърже такава с подчинената си, твърдят осведомени.

Няколко месеца двамата били гаджета, но след това на хоризонта се появила Мария Игнатова, която Петко направил, своя съпруга и майка на сина му Виктор.

Попнадеждата Ева
Попнадеждата Ева

Към днешна дата Анн Джи и прясно жененият Петко са си обявили война. Димитров обявил бившата си любовница за персона нон грата в сегашния си клуб „Найт Флайт“, след като на няколко пъти тя приела участия с балета си при враждуващия лагер в „Син Сити“.

 

Братовчедка й също пропя

Братовчедката на Анн Джи заплаши да я задмине, но не на любовния фронт, а на сцената. Наскоро младата поп надежда Ева представи първото си парче „Повярвай в мен“ в българска и английска версия. По роднинска линия Анн Джи съдействала за текста на български.

„Заради кака и заради баща ми – първия диско певец Теди Георгиев, се запалих по музиката. Искам да надмина Анн Джи, да стана световноизвестна и да покоря класациите“, пали се студентката в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *