Скандал и бой в „Комиците” заради малки хонорари

Комиците

„Комиците” заформили пореден скандал в началото на седмицата издадоха хора от екипа, които по традиция пожелаха да останат анонимни. Този път караницата възникнала защото някои от актьорите възроптали, че Любо Нейков прибира лъвския пай от хонорарите и на тях им подхвърля само жълти стотинки.

Тупурдията започнала, докато актьорите си говорели кой какъв хонорар получава. Това повишило напрежението и скандалът избухнал. Най – настойчив в изказванията си бил Кръстю Лафазанов, който истински се разбеснял когато разбрал, че получава заплата на новобранец. За доказателство на своята теза той дал пример с Виолета Марковска, която прибирала по три бона и половина за участие в епизод на „Столичани в повече”. Лафазанов започнал да крещи, че той е опитен и утвърден артист, с когото не могат да се подиграват повече.

Лафазанов и Нейков

Естествено, основната част от обвиненията били насочени към Любо Нейков, който по мнението на колегите си сграбчвал по-голямата част от спечелените пари и раздавал не според реални заслуги, а според личните си симпатии. Същото било положението, когато екипът се договарял за участие в рекламни клипове. Тогава Нейков изтиквал напред само своите хора Ненчо и Руслан Мъйнов, които припечелвали допълнително.

Нещата почти стигнали до бой и Лафазанов заявил, че си заминава ако не получи полагащото му се. В този момент обаче се появил съдружникът на Любо Нейков – Евтим Милошев, който с малко приказки успял да овладее ситуацията.

Виж видео:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *