Синът на Лечков пиян през ден

Лъчезар Лечков
Лъчезар Лечков

  Бронзовият медалист от САЩ’94 Йордан Лечков не случи на читав наследник. Първородният син на бившия футболен национал и екскмет на Сливен се провали тотално по стъпките на баща си и вместо да стане от него човек, се превърна в абсолютен нехранимайко. За огромна беда и мъка на татко си Лъчезар Лечков захвърли футболните бутонки за сметка на новото си хоби – пиянството.

19-годишният Лъчо за пореден път опозори фамилията на баща си, която и без друго самият той сам почерни покрай двумандатното си властване като кмет на Сливен. Синът на Данчо бе заловен да кара пиян като мотика след среднощен купон под Сините камъни.

Случката се разиграла в началото на октомври, но въпреки опитите на посрамения баща да бъде потулена, тези дни излезе наяве. Бившият футболист на „Сливен“ со качил зад волана след солидна почерпка с приятели в сливенски бар. Лъчко яхнал мощната си кола – хем да впечатли местна красавица, чучнала на седалката до него, хем да се покаже колко го бива на педалите дори и на няколко уискита. За беда обаче на пътя му изскочили бдителни катаджии, а дрегерът им отчел 1,28 промила алкохол в кръвта на Лечковото г*зе.

Лъчо обича лукс колите, да дава мръсна газ с тях и да не спазва правилата
Лъчо обича лукс колите, да дава мръсна газ с тях и да не спазва правилата

За ченгетата в Сливен „геройството“ на Лъчезар не е нищо ново, проучиха журналисти. Преди няколко месеца „топ шофьорът“ се преобърна с мотор на завой, но се отърва с охлузни рани по ръцете и краката. Доста преди да получи документ за правоуправление на МПС, известният наследник невъзмутимо шофирал из града, без да спазва каквито и да било правила. Веднъж щял да помете възрастна жена на пешеходна пътека. Без да му пука, си позволявал да паркира в забранени участъци, но униформените се правели на слепи заради баща му.

Неслучайно един от лафовете в града на войводите гласи: „Детенцето като се насере, тате ще го изпере“. Заради фамилията, която носи, напереният младеж се считал за недосегаем пред органите на реда, не само в родния си град, но и в София. В столицата Лечков-младши пристигнал наскоро, за да следва в Националната спортна академия. След капана на сливенските ченгета в Студентски град вече с облекчение въздъхват, че Лъчо би трябвало да се раздели поне за година с шофьорската си книжка. И в столичния квартал неуспелият футболист се изживявал като знаменитост, която закон не я лови.

Йордан Лечков
Йордан Лечков

„Лъчезар е избягал от Сливен не защото много му се е учило, а за да се освободи от опеката на баща си които все пак се е опитвал да оказва някакъв контрол. Самият Лечков вдигнал ръце от питомеца си и отказвал да му налива акъл в празната кратуна, след като навършил 18″, казват състуденти на любителя на чашката.

Повече с нея, отколкото с книгите и записките си, беседвал студентът Лъчезар. В Студентски град, където нощният живот е неконтролируем, синът на Лецата почти през вечер замръквал в нощните клубове и локалите. „Голяма грешка на семейство Лечкови, че са го пуснали в София. Тук ще приключи като пройдоха и нехранимайко. Истински късмет вадеше досега, че ченгетата в столицата не познават колата му, за разлика от колегите им в Сливен. Иначе отдавна да са му отнели книжката доживот за безконтролно напиване“, категорични са студенти в НСА.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *