Силвия Кацарова ще взема 600 лв. пенсия

Силвия Кацарова не се бои от възрастта
Силвия Кацарова не се бои от възрастта

  Звучи неправдоподобно, но и Силвия Кацарова е пред пенсия. Певицата от легендарната рок група „Ел Зет“ кара 60-ата си година. Кръглия юбилей Кацарова ще навърши през април догодина.

Изпълнителката на „Големият кораб минава“ вече подготвя документите си за НОИ. Певицата уверява колегите си, кретащи с минимални пенсии, че е успяла да докаже трудовия си стаж. Направила го чрез Министерството на културата. Попаднала на любезна служителка, която разровила прашните архиви. Намерили се неоспорими свидетелства, че Кацарова е имала трудова дейност преди 1989 година. Точно този период

В златните години на група „LZ"
В златните години на група „LZ“

ахилесовата пета на по-възрастните от нея колеги. Те успяха да докажат само няколко години от десетилетния си стаж. А за загубеното – пиха студена вода и вече са почти примирени. Някои като Боян Иванов си отидоха с унизително ниски пенсии.

Певецът едва си плащаше лекарствата с нея. Силвия съветва колегите си и те да постъпят като нея – да не се отказват, търсейки правата си. Певицата пресмята, че ще получава между 500 и 600 лв. Рок звездата се доближава до тавана благодарение на семейната далновидност след 1990 г. Създавайки свое звукозаписно студио, Милчо и Силвия Кацарови започват да се самоосигуряват. Не са се щадили във вноските, за да осигурят що-годе прилични старини.

Силвия Кацарова е родена на 26 април 1954 г. в Добрич. Турският

Със съпруга си Любомир
Със съпруга си Любомир

произход й попречва да участва на „Златният Орфей“. Не я искат и за снаха в семейство Кацарови. Певицата пробива единствено с талант и с характер. Човещината и ценностите, които носи, променят бързо отношението на свекъра и свекървата й. „Простила съм на всички, които са ме наранявали. Така живея по-спокоино и гледам само напред.

Какво мога да искам повече от живота, освен да сме здрави и дай Боже, да дочакам внуче“, споделя звездата. Кацарова се разведе преди две години след 33 години брак. Със съпруга си запазиха невиждана по нашите ширини коректност след развода. С новата си половинка Силвия е в пълна житейска хармония. След дълго пътешествие в екзотични източни дестинации двамата плануват как да прекарат незабравима Коледа. Възнамеряват да посетят Виена, която става още по-прекрасна за рождественските празници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *