Силвия Кацарова се възмути: Децата ни мечтаят да са чалгаджийки и манекенки, кой ще ни храни!

Силвия Кацарова

  Силвия Кацарова втрещи гостите на традиционната винена фиеста в Поморие, където изнесе концерт. Даровитата певица се възмути не на шега, че малките деца не искат да работят и все мечтаят за лековати професии като… певици. Освен това Кацарова обвини родителите им, че насочвали наследниците си все по лесните професии.

„Където и да отида, всички деца казват, че искат да станат певици и манекенки. Кой ще работи тогава? Кой ще ни храни?“, въздъхна тежко от подиума Кацарова. Тя дори не осъзна какъв грандиозен гаф сътвори. Меко казано нелепото й изказване предизвика множество неодобрителни коментари от страна на публиката.

„Защо тогава Силвия Кацарова направи дъщеря си певица?!“, недоумяваха присъствали на концерта й в Поморие.

„Щом се е размислила толкова кой ще ни храни, защо не стана трак-тористка или краварка? Толкова ли не се усеща, че обижда всичките си колеги и най-вече публиката“, изригнаха присъствали на концерта на Кацарова.

Това изобщо не беше единственият гаф на певицата в Поморие. На своя песен с латино звучене тя покани няколко малки дечица, които да подскачат на подиума. След края на парчето Кацарова гневно се обърна към малките с думите:

„Не можете да танцувате латино, все на кючек го обръщате. Да ви научат в училище, че освен кючека има и други танци“, скастри малчуганите певицата.

Според публиката обаче децата просто подскачали от крак на крак и мятали ръчички в отчаяните си опити да я имитират в стъпките. Доста грубото й отношение към мъниците ги разстроило не на шега и родителите им били принудени рано-рано да напуснат концерта след мощния рев на наследниците си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *