Сек*уален маниак тормози Рени

Рени отново се движи с охрана
Рени отново се движи с охрана

  Сек*уалният маниак Любомир Георгиев, който тормозеше фолк дивата Рени по време на шоуто „Великолепната шесторка“, отново тръгна по петите й. Върлият фен на чалгата е измислил нови начини да я тероризира, разкриха нейни приятели.

Звездата пак се движи с бодигард заради постоянните преследвания на психопата.

От нейни конкурентки и противнички мъжът успявал да намери Ренителефонните й номера, които тя постоянно сменя. Георгиев следял фолк дивата на всяко нейно участие и я закачал, докато влиза и излиза от клубовете. Освен това той се изживява и като мениджър на звездата и заплашва всеки, който я снима, че ще пострада, защото не е получил разрешението му.

Колегите на Рени предполагат, че обладаният до лудост мъж вероятно е нейно бивше гадже. Той е запознат детайлно с какво се облича фолкаджийката, къде ходи и какво прави. „Пише ми съобщения, че иска да се жени за мен, че иска да му родя деца. Никък не споменава дори факта че аз си имам съпруг и дете. Притеснява ме това, че знае дори къде е пазарувала майка ми“, изрази страха си Рени, която обмисля да се оплаче в полицията от психопата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *