Свалиха от ефир „Часът на Милен Цветков“! Журналистът НАПУСНА Нова тв.! Ето какво се случи:

Нова тв сваля от ефир „Часът на Милен Цветков“! Медията обяви промените в програмата си за новия сезон, но безспорно спирането на знаковото предаване на Милен Цветков, е доста неочаквано.

Нещо повече! Журналистът отказал оферта от шефовете си за ново предаване и предпочел да напусне медията.

В края на миналия тв сезон Нова тв спря „Часът на Милен Цветков“ заради скандални разкрития на един от гостите му за ГЕРБ и Бойко Борисов. Гостът твърдял, че партията е основана със злато от швейцарска банка, депозирано от Тодор Живков в края на соц. режима. Разкритията на госта на Милен Цветков били по повод скандала в началото на лятото, че премиерът си е купил гръцки остров.

Предаването обаче така и не беше излъчено от Нова тв. А журналистът замина на море, като отказа категорично да коментира темата.

Милен Цветков не за първи път е уволнен от Нова тв по политически причини. През 2010 г. предаването му „Часът на Милен Цветков“, което тогава се излъчваше в късния следобед, най- неочаквано падна от ефир. По това време то се радваше и на много висок рейтинг. Но редовните критики на журналиста към ГЕРБ и Бойко Борисов, доведоха до скандалното му уволнение.

Тогава се разрази огромен скандал и след няколко месеца, Нова решиха да върнат обратно „Часът на Милен Цветков“. Предаването обаче беше запокитено извън най- гледаното време – в 23 часа. И въпреки това, успя да се задържи на екран и да се наложи, макар и в този час.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *