Сашка Васева никога не се е качвала на самолет! Вижте защо:

Сашка клаустрофобияМайката на фолка Сашка Васева никога не се е качвала на самолет. А сега вече е твърде възрастна, за да си позволи да направи подобна жертва.

Фолкаджийката сподели, че страда от остра форма на клаустрофобия. Тя не може да стои в затворени пространства, тъй като изпада в панически атаки.

Ако се окажа в САЩ или Дубай, където има огромни небостъргачи, никога няма да стигна  до последните етажи, понеже не мога да стоя и затворена в асансьор. Но пък няма никакъв риск да се озова при небостъргачите, тъй като до тях се ходи със самолет.

Когато пък трябвало да гостува някъде, тя винаги се интересувала на кой етаж живее той. Защото се страхува от асансьори. Катеря се по стълбите, без значение колко много са те. Едно време подскачах като козичка, а сега ми става все по-трудно и по-трудно. От ЕГН-то е, призна певицата.

Тя чак искала да има отворен прозорец в клубовете, в които пеела. Той и създавал илюзията, че не е в затворено пространство и винаги може да избяга през него, ако получи пристъп на паника.

Сашка,Тази е причината и да отказвам вече пети път да вляза във ВИП Брадър. Много ми се иска хората да видят истинската Сашка какъв добър човек е, колко е земна, но при мисълта, че там е нещо като затвор и няма как да избягаш, освен ако не те изгонят зрителите, не смея да се реша.

Фолкдинозавърката обяви и че още е влюбена в мъжа си, въпреки че той от години живее в Германия, а тя в Дупница.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *