Сашка Васева искала бебе от Евгени Минчев

Сашка Васева

В бурните мутренски години, когато проблемите се разрешаваха с бухалка и пищов, вече поувяхналата Сашка Васева горяла от любов по паркетния лъв Евгени Минчев.  Незнайно защо, но апетитната блондинка се влюбила точно в него и трудно преодоляла невъзможността да си имат поне едно бебенце.

Атрактивната дупничанка, която и сега е мечта за много български юнаци, била изключително упорита в намеренията си и навремето почти придумала Евгени да се оженят.

В действителност, нещата стигнали доста надалеко, въпреки че в крайна сметка бракът не се състоял по съвсем очевидни причини. Сашка дори завела кандидат-младоженека в Дупница, за да се срещне с родителите й. Той много се понравил на старците, защото както обикновено се държал възпитано и галантно. Мама и татко въобще и не разбрали, че бъдещият им зет е с малко по-различни разбирания за секса, а просто били очаровани от неговото поведение. Русокосата бомба държала много да си има и бебенце, като с Евгени дори обсъждали варианта Сашка да зачене ин витро.

Сашка Васева

Злощастна любов Сашка имала и с друг отявлен женомразец – Камен Воденичаров. Тази връзка продължила доста по-кратко от първата и също не била консумирана. Прелестната неудачница ударила на камък и с великия Емил Димитров, който също не я докоснал, въпреки че живяла в апартамента му около един месец.

Навремето Сашка Васева се прочу като Дупнишката Мадона и бг версията на скандалната американка Анна Никол Смит. Естествената и красота бе възпята дори от рапърите „Ъпсурт“, които подлудиха България с фразата „Искам Сашка на задна прашка“. Освен с природните си дадености, тя нашумя и като изпълнител на хита „Левовете в марки”, в който се разказва за желанието на главния герой да плаща за ракия в долари и дойче марки.

Сашка Васева – Хепи бъртдей, мистър премиер:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *