Русата Златка правила аборт от Куката?

Златка Райкова
Златка Райкова

Плеимеитката Златка Райкова крие аборт от бившия си приятел Камен Балбузанов – Куката, мълви столичният хайлайф. Именно насила прекратената под натиска на Куката бременност се оказала възловият момент във връзката им, след която за нея вече нямало бъдеще.

Камен Балбузанов - Куката
Камен Балбузанов – Куката

Огнената изкусителка се откъсна тихомълком от кримигероя от Плевен това лято, без да навлиза в детайли за причините, докарали до финал двугодишната им авантюра. Според запознати тестът за бременност показал, че на с*нс бомбата й предстои да стане майка по средата на пролетта. Чрез заветните две черти пазарджишката дива се надявала най-накрая Куката да разкара жена си Стела от която има дъщеря.

Балбузанов се кълнял пред Златка, че не изпитва никакви чувства към съпругата си, но пред детето си се опитва да демонстрира елементарни семейни ценности. Куката бил изключително привързан към момичето, но в същото време не криел, че иска да има и момче, за да продължи рода му.

Русата Златка виждала себе си като жената, която ще износи бъдещият мъжки наследник на плевенския вагабонтин и когато забременяла, най-после си отдъхнала, че от любовница ще се превърне в титулярна половинка. Сметките й обаче излезли без кръчмар. Куката забил звучен шамар на съквартирантката в „Биг Брадър“ с думите, че ако реши да остави детето, ще си го отглежда сам-саминка

Камен заявил, че плеймейтката не го разбрала правилно. Гангстерът наистина искал да има и второ дете, но не от любовницата си, а от съпругата си.

Златка Райкова искала да роди син на Куката
Златка Райкова искала да роди син на Куката

Бременната Златка се видяла в чудо и не знаела какво да предприеме. Почувствала се излъгана и унизена и горко съжалила, че се е подвела по несериозния си приятел. Напълно притисната и в безизходица брадърката се оказала, когато Куката отсякъл, че е най-добре да направи аборт, тъй като не смята да припознае детето.

За да опазят бременността от клюкарите и медиите, Балбузанов пратил Златка Райкова да направи аборт в чужбина. Камен настоял процедурата да бъде извършена зад граница и по друга причина – да не разбере жена му, че е забременил плеймейтка. Дал й достатъчно пари, с които да си плати процедурата и да остане за известно време в страната, докато се възстанови, най-вече психически. Три месеца мутресата пребивавала в Италия, а след като се върнала у нас, научила, че е тотално изоставена от Куката.

Сега известният наркобос както никога се е кротнал при жена си. Плеймейтката пък бързо му намери заместник в лицето на ММА боеца Георги Валентинов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *