Ревнив любовник пребива Райна

Райна е една от малкото фолкпевици, ако не единствената, която никога не е влизала в открит конфликт със своя колежка. Не че лютото македонско пиле е прекалено сговорчиво. Красивата санданчанка просто не си обелва и дума с останалите звезди от фолкбранша.

Горещата Райна се гологъзи, за да си вдигне хонорара
Горещата Райна се гологъзи, за да си вдигне хонорара

„Най-добре е да не се сприятелявам с колежки, защото след това ще страдам. В нашите среди ударите под кръста и предателствата не са нещо необичайно. Защо да си създаваме излишни неприятни емоции? Другите могат и да ме смятат за високомерна, но на мен ми е добре да стоя максимално далеч от сочната интрига и хорската злоба“, категорична е певицата.

В интерес на истината Райнето не е особено предпочитана компания от останалите певачки. Тя се подчинява на свой списък с правила, които не могат да бъдат престъпвани за нищо на света. Красивата изпълнителка получава почти казармено възпитание от родителите си. До навършването на пълнолетието си тя има вечерен час, който няма право да нарушава.

Райна„На 17 ми беше много тежко да си тръгвам за вкъщи, когато другите тъкмо са загрели за купона. Сега съм благодарна на родителите си, че са ме държали изкъсо. Научиха ме да се боря с живота. Подобни качества са изключително важни, за да остана на върха в нашата професия. Хората си мислят, че пътят ни е постлан с рози, но истината е съвсем друга. Всеки ден водим истинска война, за да се задържим на гребена на вълната, категорична е Райна.

Тя оправдава родителите си за прекаления контрол, който й налагат, и с факта, че тя е много желано дете. Раждането й е определено като едно от чудесата на медицината. Лекарите са категорични, че майката на певицата не може да забременее. Отчаяната жена търси помощ при Ванга. Пророчицата я съветва да заминат със съпруга й за Сибир, където да опитат отново.

„Нашите наистина са послушали съвета на баба Ванга. Направили необходимото, за да си намерят работа в Русия. Не след дълго майка ми съобщила на баща ми, че е бременна. Останала в Русия до деветия месец, след което се върнала да ме роди в България. Така била наредила Ванга. Другата й заръка е била никога да не сменям името си. Като малка често съм слушала историята и се чудех защо ще ми скимне да се прекръствам. Когато влязох във фолкбизнеса, ми предложиха да се изявявам с псевдонимите Рая или Раиса, но категорично отказах“, спомня си бившата на Коцето.

Тя се кълне, че винаги е била изключително моногамна в интимния си живот. Преди да срещне Константин, Райна преживява две дълги връзки.

„С първата ми любов ходих година и половина, но не успях да го дочакам да се върне от казармата. След това срещнах Пламен, с когото бяхме 6 години заедно. Той ме научи какво е да обичаш истински. Това е най-романтичният период в живота ми. След като се разделихме, ми трябваше поне година, за да го забравя. Но не съм се впускала в купони, приключения с мъже“, усмихва се чаровната македонка. Следващата и връзка обаче е драматична.

С Коцето си останаха добри приятели
С Коцето си останаха добри приятели

Току-що изгряла като звезда, Райна се залюбва с един от режисьорите на телевизия „Планета“ – Румен. Той обаче се оказва жесток ревнивец.

Певицата е системно малтретирана от него, а според клюката в бранша веднъж дори е пребита от бой. След този случай Румен е уволнен от телевизията, а Райна месеци наред има невроза и страхова депресия. „Страдах си кротко и чаках да се появи принцът“, казва за кошмарния епизод Райна.

И той не закъснява в лицето на Константин. Коцето е чаровен, леко небрежен, известен и лесно привлича вниманието на Райнето. Двамата цели 6 години са плътно един до друг и постоянно пълнят страниците на светските списания с плановете си за сватба. Но Менделсон така и не зазвучава. На Коцето му припарва под лъжичката и се престрашава да направи стъпка встрани от непорочния семеен живот. Райна не прощава подобни предателства.

„Не съм болезнено ревнива, както ме изкарват по вестниците. Истината е, че си имам принципи и не мога да ги престъпя. Когато любимият човек до мен ме излъже, няма прошка. Така е по-добре и за двамата“, твърди Райна. Коцето може и да потвърди това твърдение. Той си намери красива съпруга, роди му се бебе, бизнесът му също върви. При санданчанката нещата са по-различни. Тя така и не може да сложи в ред личния си живот. Постоянно я свързват с този или онзи, но красавицата така и не може да изпълни мечтата си за тиха къщичка в Бояна, в която с любимия си мъж да отглежда три деца и същия брой кучета.

„Нещата винаги си идват на мястото. Не се притеснявам ва бъдещето. Каквото е писано, ще се случи успокоява се певицата, която напоследък буксува и в музикалния бизнес. Отдавна не се е появявало ново парче и участията й по кръчми и дискотеки значително намаляха. В този момент идва спасителното предложение на Нико Тупарев. Продуцентът иска пилето да се залости в Къщата на „Биг Брадър“ за кеф на зрителите. Райна се съгласява, но започва епичен пазарлък за своя хонорар. Твърди се, че първоначалното й желание е да прибере сто бона за две седмици престой в шоуто. Тази й оферта е отхвърлена на мига. След това благоевградчанката започва да намалява финансовите си изисквания, но увеличава другите си прищевки като тази да излиза от Къщата, когато й скимне.

„Нико беше готов да изхвърли певачката още на втория ден след влизането й в шоуто. Тя имаше повече претенции от Парис Хилтън. Явно е решила да изпили докрай нервите на шефовете си. Не се усеща, че ходи по тънък лед. Все още не си е взела парите за участието си в шоуто и ако продължава така, може и въобще да не ги види“, злорадстват от екипа на риалити формата.

На Райна очевидно продължава да не й пука кой какво говори по неин адрес и се държи надменно с останалите съквартиранти от позицията на голяма звезда. Певицата час по-скоро очаква да я изхвърлят от шоуто, но едва ли ще се даде без бой, ако Тупарев реши да я глоби на изпроводяк с половината от договорения хонорар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/HRXhg3izUv0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *