Проф. Вучков: Пукайте се от яд – пак съм в ефир!

Вучков се кълне, че ще е в ефир до сетния си дъх
Вучков се кълне, че ще е в ефир до сетния си дъх

  Легендарният Юлиан Вучков се завръща на малкия екран. Само десетина дни след като Канал 3 реши да не стартира предаването му, въпреки че има подписан договор с него, колоритният професор акостира в „Евроком”.

Вучков е изключително щастлив, че му се дава мегдан за изява, където се заканва „да прави на салата“ първите люде в държавата, както и техните протежета.

Рубриката стартира идния вторник от 20 часа и ще е с продължителност цели 2 часа и половина. Запазва се оригиналното заглавие на продукцията – „Времена и нрави“. Като начало творческият му ентусиазъм ще се спре върху трансплантацията на черен дроб у нас. Гост в студиото му, обзаведено по последен писък на модата, ще е проф. Никола Владов.

Проф. Юлиан Вучков „Договорът ми с национална телевизия „Евроком“ е безсрочен. Нека се пукат сега от яд враговете ми. Дето се вика, до гроб ще съм на екран! Освен във вторник вечер ще има и две повторения – събота от 10 часа сутринта и в неделя“, не крие задоволството си Вучков. От „Евроком“ го уверили, че предаването ще стигне до всички зрители, тъй като каналът имал договори с най-големите кабелни оператори – „Булсатком“ и „Близу“.

„Предаването ми се състои от три части. Както по-рано, така и сега ще започва с подробен анализ на всички дялове от живота — у нас и по света. Няма да коментирам единствено развитието на техниката и новите технологии, тъй като съм бос по темата. Ще има пряк разговор със зрителите – почти 20 минути, а понякога ще отговарям само на писмено зададени зрителски въпроси. Всяка седмица ще имам различни гости – светила от всички области на общественото съзидание – медицината, образованието, политиката, писатели, актьори, певци, комедианти, художници и други“, сподели пред журналисти тв легендата. Той отказа да назове заплатата си, но според запознати се е договорил за 3000 лева с медията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *