Приятелят на Роро В ТЕЖКА ДЕПРЕСИЯ! Двамата планирали да си ОСИНОВЯТ ДЕТЕ! Виж тук:

Роро питонПриятелят на внезапно починалия Роро – Антон Церков, е в тежка депресия и не се показва от дома си.

Той не може да преодолее смъртта на любимия си и обвинява себе си за тъжната му кончина.

Причината била, че преди влизането на Роро във ВИП Брадър двамата се разделили. Тони не го пускал в предаването от ревност. Той смятал, че там ще има хубави мъже и синът на Вили Кавалджиев ще се изкуши и ще му изневери. Двамата и друг път скъсвали уж завинаги, а после си прощавали със сълзи и гушкане. Но последната им раздяла се проточила по-дълго и заприличала на категорична.

Тони троснато заявил, че повече не иска да вижда любимия си и Роро влязъл в Къщата с натежало сърце. Мъката, която го гризяла била толкова видима на екрана, че наблюдавайки любимия си как се терзае Тони му простил и даже отново се влюбил в него.

Вън го посрещнал с прегръдки и сълзи и двамата си обещали никога повече да не се карат. Дори решили да заживеят като истинско семейство и планирали да си осиновят дете.

 

Роро гадже
Роро и Тони с приятелска компания на остров Бали

38-годишният Тони и Роро  се запознали преди 4 години на работното им място в музикалната телевизия „Бокс”. Те дълго се измервали с премрежени погледи, сядали винаги един до друг… и не след дълго се предали на чувствата си. Двойката дори не криела любовта си пред разкрепостения колектив на телевизията и започнали да си открадват по някоя целувка пред всички. А друг път пък си вдигали ужасни скандали. Пак пред целия екип. Колегите им били свикнали с бурните отношения на хомо двойката и се хвърляли да ги утешават, когато някой бил наранен от другия.

Именно за това се обвинява Тони. Той смята, че е изнервил любимия си до крайност, че с капризите си е сринал имунната му система и затова Роро не е могъл да се пребори с вируса и пневмонията, която го уби.

Не може да си прости и че се е съгласил да отидат на сватбено пътешествие с любимия си и компанията му от „ВИП Брадър“ в Индонезия и остров Бали. Там двамата си прекарали чудесно и даже споделили с останалите, че искат да си вземат дете.

Дни по-късно Роро се разболял и малко след това починал. А оттогава Тони не може да спре сълзите си и неутешимо жали по изгубената си любов, разказват приятелите им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *