Поръчват за 50 лв. Фахрадин Фахрадинов

Фахрадин Фахрадинов
Фахрадин Фахрадинов

От 3 години Фахрадин Фахрадинов заработва по някой лев покрай новогодишните празници като Дядо Коледа. Предприемчивият актьор, който е мюсюлманин по рождение, предлага домашно посещение на Дядо Коледа независимо от броя на децата. Тарифата за визитата му е твърда – 50 лева. По желание родителите можели да си поръчат и Снежанка срещу същия хонорар.

Нетрадиционният Дядо Коледа на Фахрадин
Нетрадиционният Дядо Коледа на Фахрадин

Фахрадин държал да бъде предварително информиран за имената на хлапето, написало ли е писмо до Дядо Коледа и какъв подарък е поискало.

Актьорът искал детето да изрецитира стихотворение или да изпее песничка, както и да знае дали си мие зъбките всяка вечер, завързва ли си само обувките, за да импровизира според ситуацията.

Макар че изповядвал друга религия, Фахрадин винаги празнувал Коледа, а семейството му се събирало на традиционната трапеза. Самият той винаги пишел писмо до добрия старец.

„Нашите работеха в ДАП-а и ни събираха децата на всички дападжии, за да ни даде подаръците. Все камиончета и колички ми подаряваха, но имаше една спортна синя количка, помня я много добре. Те за съжаление не се задържаха дълго време цели – използвах отвертка и чукче за да ги изследвам как са изработени“, спомня си актьорът, който за да рекламира новата си роля, се щракна полугол в костюма на Дядо Коледа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/jaXH1aSU-E0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *