Пеньо от Биг Брадър се храни от секс с чичковци!

  “Биг Брадър“ осиротя. Един от най-колоритните участници, изгрявали на екрана на Нова – Пеньо, отсвири продуцентите, превърнали го в звезда. Момчето момиче от Чирпан дълго се пазарило за хонорар, за да влезе в Къщата, но накрая размислило, научихме от приближен източник.

Причината за отказа на Пеньо да стане част от новия сезон на „Бит Брадър“ са настоящите му занимания. Брадьрът е намерил добър начин за припечелване на пари – платена любов, съскат злите езици. Затова и вече не иска да се показва по телевизията като атракция. Напротив, подобен интерес към личността му може да отблъсне част от редовните му клиенти, които предпочитат да останат анонимни за извратените си предпочитания в леглото.

Източници разкриха, че Пеньо много се колебал дали да влезе в Къщата. Травеститът никак не страдал от липса на ангажименти и голямата награда изобщо не го вълнувала. Откакто излязъл от шоуто, брюнетът се е прекръстил на Парис и бил сред най-оборотните травестити в столицата. По цели нощи той обикалял по най-вървежните гей барове, за да си търси компания. От време на време отскачал и до Кулата, накипрен като жена, където вършеел в казиното на Коко Динев.

 

Пеньо преди

Там го забърсвали заможни похотливи гърци, които го възнаграждавали с по 100 евро за компанията му.

Сред клиентелата на Пеньо-Парис имало хора с възможности, които не можели да се лишат от услугите му за цял месец, колкото би траял престоят му в Къщата. Затова и брадърът отказал да се включи в шоуто и да изпусне юздите на бизнеса си.

Другите притеснения, спрели Парис да се върне в „Биг Брадър“, са свързани с един от съквартирантите, с който се познава доста добре – Пацо. Футболистът от Гълъбово се бе заканил да бие травестита при първа възможност. Затова и брюнетът решил, че този път няма да му се размине, ако двамата се засекат под един покрив. „Не съм дал толкова пари за лицето си, та някой , гамен да ме обезобрази“, отсякъл Пеньо.

От няколко години брадърът наистина претърпява драстични промени във външността си. Постепенно от грозно пате травеститът успя да се превърне в истински лебед. Той събра пари, за да си напълни устни със силиконов гел, и следващата му стъпка е пластика на тялото. Пеньо обмислял да спести средства за по-мащабни корекции, при които да се сдобие и с женски полови органи. Мечтата му пък била да има достатъчно пари, че да се подложи и на медикаментозна хормонална терапия, с която да завърши трансформацията си от мъж в жена.

За всичко това обаче на брадъра му трябвали поне 50 000 лева, а надеждата му била някой от богатите му клиенти да пожелае да ги инвестира във външността му. За да не стряска клиентите, които се радват на ласките му обаче, травеститът пожелал да не се появява на екран и веднъж завинаги да скъса с предишния си медиен имидж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *