Певицата Райна отново е без мъж до себе си, теши се с животни

Райна

  40-дневното пре­биваване на Райна в Америка превърна певицата в още по-върла природозащитничка, за­яви изпълнителката.

 Бившата поло­винка на Коцето се прехласнала не от бутиците в Страна­та на неограниче­ните възможности, а от зеленината и отношението на ян­ките към животните. Още преди да пре­лети океана, тя се прослави с призи­вите си към феновете да вземат кучета от приюти. Спасени­те от нея животин­ки живеят из цяла­та страна, че дори и в Македония. Сама­та тя гледа двата си пинчера като собст­вени деца. Неотдав­на Райна шашна со­фиянци, когато видя ранен гълъб пред сградата на Минис­терския съвет. Тога­ва слезе от таксито и прибра птицата, въ­преки че в този мо­мент над столицата се изливаше пороен дъжд. „Ако Борисов я бе зърнал в този момент, може би щеше да я направи консултант по екология Самият той показва отношение към все­възможни твари и дори към костенур­ките и щъркелите“, коментират нейни фенове.

 Турнето на Райна в САЩ е най-мащаб­ното, осъществено от представител­ка на лекия жанр в Америка. Самата тя се впечатлила най-вече от Лае Вегас. В столицата на хазарта останала сма­яна не толкова от казината, а от хоте­лите. В един от тях било направено из­куствено небе, кое­то било толкова ис­тинско, че за момент объркало биологич­ния й часовник.

  В Щатите не мина­ло и без инциденти. Поради забавяне с чекирането на лети­щето в Денвър пе­вицата останала за седмица без куфа­рите си. „През това време имах някол­ко концерта и нямах друг избор, освен да си купя всичко на­ново“. 

За 40-дневния си престой Райна направила общо 12 000 снимки като по-голямата част от тях са сред природата. Тя раз­каза още, че в Аме­рика не е видяла бездомни животни, а грижата за домаш­ните любимци си ли­чала на всяка крач­ка. Имало дори чешмички, чиято долна част била пригодена за кучета.

 В Америка бивша­та половинка на Ко­цето празнувала за първи път фалшив рожден ден, подгот­вен от организато­рите на концертите й в Сан Франциско. Това се случило в японски ресторант, където имало истин­ска торта и истински поздравления.

 Освен пътуването в Америка Райна не пропусна да комен­тира и последните слухове около съ­бирането й с Коце­то. Певицата обяс­ни, че отдавна е над­живяла тази връзка и няма проблем с общите им участия, защото хората оби­чат техните дуети. За връщане в емоцио­нален план и дума не можело да става.

Райна и Константин на участие

  В момента обаче не била влюбена в друг мъж и вече се научила да открива щастие­то вътре в  себе си. „Не се притеснявам, че на 30 все още не съм създала семей­ство. Раждането на деца не бива да бъде на всяка цена. По­добно нещо може да се случи само ако срещнеш наистина подходящия и отго­ворен човек“, раз­съждава тя.

 По повод раздялата с последното си гадже е катего­рична: „Той е мно­го свестен, но прос­то беше по-малък от мен и нямаше как да се получат нещата. Наложи се да поеме по своя път, да из­живее неща, които на мен вече не са ми чак толкова ин­тересни.

 Въпреки това за­пазихме отлични от­ношения и досега сме приятели“, откровеничи тя.

 „Щастлива съм и без мъж. Имам мно­го работа, новият ми албум е почти готов, предстоят ми и из­пити, защото, дока­то бях в Америка, изпуснах доста лек­ции. А аз не се примирявам, ако получа оценка, по-ниска от 5″, разкрива от­личничката, която завършва психоло­гия в Нов български университет.

 В овладяването на тайните на нау­ката й помага и от­личната интуиция, за  която се но­сят легенди. Ко­лежката й Ива­на дори разказ­ва случай, кога­то Райна откри­ла  изчезналия й телефон. Дар­бата й сигурно е  свързана с Ванга, която й е кръстни­ца, пророку­вала е заче­ването й и е дала името й, смятат нейни приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *