Певицата Йоана в нервен срив след “ВИП Брадър”

Йоана влезе в болница след нещастната любов с Пламен
Йоана влезе в болница след нещастната любов с Пламен

  Поп певицата Йоана Захариева изпаднала в тежък нервен срив след напускането на Нови хан, разкриха пред журналисти близки на поп изпълнителката.

Йоана и Пламен в къщата на "ВИП Брадър"
Йоана и Пламен в къщата на „ВИП Брадър“

Тя бе поканена да коментира номинациите на съквартирантите си веднага след като напусна шоуто. Зрителите бяха шокирани от твърде неадекватното й поведение и забавени реакции, което обикновено се получава след злоупотреба с алкохол или успокоителни вещества.

2 дни по-късно Йоана не успя да се яви като коментатор в предаването на Гала „На кафе“, въпреки че участието й бе задължително според договора, който подписва всеки един от участниците. Сестра й се обади на екипа, за да заяви, че Йоана е психически дебалансирана и е постъпила в болница

Изненадващо същия ден тя се включи в предаване по „Дарик“ и заяви, че се чувства отлично. Честата смяна на настроенията е характерна за хора, които имат нужда от стимуланти, за да поддържат психиката си, твърдят лекари, обезпокоени, че Йоана няма да намери здрава почва под краката си, за да продължи прекъснатата си певческа кариера.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *