Певицата Бони учи за средно и става политик!

Бони

Чалга легендата, чаровната ромска перла Бони иска да влезе в политиката, това го споделя самата тя пред телевизионните камери на едно хайлайф предаване.

Единственото проблемче, обаче пред политическата кариера на певицата се оказва нейната диплома или по-скоро липсата на такава. Оказва се, че поп-фолк звездата нямала диплома за … средно образование! Сега красавицата се закани да налегне  учебниците и да си вземе диплома. Според нея й оставало единствено да вземе успешно няколко изпита и да получи документа за образование. След като ромският славей влезе в политиката, нейната основна задача ще е да помага на бедните и да

Бонка Симеонова Илиева - Бони

интегрира ромите. Е, за да може да ги интегрира, първо трябва и тя да разреши своя интеграционен  процес  … поне като вземе диплома за средно, смеят се интернет потребителите.  Красавицата все още не се е ориентирала към определена политическа партия. А нищо чудно да пробва да влезе в Народното събрание и като независима, споделя още мечтите си. „Ще видим“, коментира  изпълнителката на „Сладък грях“.

СЛАДЪК ГРЯХ:
http://youtu.be/Q7J7mZTDc0U

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Певицата Бони учи за средно и става политик!"

  1. Ники   25.06.2012 at 13:53

    Как може да харесвате, това чудовище. Тя може да бъде политик на куково лято. Това животно не смея да го гледам, то грозно и мръсно.

    Отговор
  2. bzezChievy   05.05.2022 at 18:47

    buy modafinil online cheap [url=https://modafinilly.shop/]order provigil 100mg online[/url] buy generic modafinil 100mg

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *