Панайот стана новия Къци – дразнител № 1 в Къщата!

Панайот Кючуков

Къци Вапцаров си намери достоен заместник в Нови Хан. Съквартирантите от Биг Брадър Ол Старс си намериха своя дразнител. Откакто продуцентите върнаха в играта Панайот, той не спира да дразни съквартирантите.

Ревльото Мирослав дори се закани да го пребие, ако продължи да му лази по нервите и се премести да спи на дивана в хола. Миро дори съжали майката на Пацо. „Горката женица”, въздъхна той, отчитайки, че Панайот ще да грабне титлата „Най-голям простак на Биг Брадър за всички времена”.

Стойка вече започна да моли Биг Брадър да и направи среща с психолог, защото имала чувството, че ще стане убиец и помоли да скрият всички ножове и вилици далече от нея, а тризначките не спират да съскат зад гърба на левента от Гълъбово.

Странно, но прототипа на Жоро Бекъма изобщо и пет пари не дава или дори и й не подозира какви „чувства“ събужда в своите съквартиранти.

Той обикаля около всички в къщата като малко паленце и върти опашката от кеф, че се е върнал в шоуто. Дали пък това не е новата му мисия, или стратегия –  да изкара извън нерви съквартирантите и те сами доброволно да напуснат къщата в Нови хан?

Ако е така, значи е на път да спечели, защото Стойка сериозно се замислила дали да не си стегне багажа, без да я гонят, или номинират.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=FPlyEcMWWRg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *