От простотия! Станка Златева изтърва всички шансове за финала на Вип Брадър!

Станка Златева се изцепи жестоко
Станка Златева се изцепи жестоко

Златното момиче на България Станка Златева си подля вода с необмислено изказване за разликата между селото и града и моментално бе разжалвана от зрителите на „ВИП Брадър“ със софийска адресна регистрация. Срещу русокосата пехливанка от сливенското село Крушаре вече се сформира опълчение, което да подсигури напускането й на Къщата при първата й номинация още следващия понеделник.

Досега Станка бе считана за категорична финалистка на риалити формата. Не само заради безбройните й медали и титли, а и заради лековитото държание на другия любимец на зрителите – Тервел Пулев. Семейният боксьор бе изкушен от разтурикъщата Лияна и обра само негативи от флирта си със съдържанието под хавлията на фаталната певица.

Станка Златева Срещу Станка обаче въстанаха софийските фенове на риалити формата, които образуват никак немалък процент от гласувалите с есемеси при номинациите зрители. В интернет форумите за ВИП шоуто бесни столичани агитират съгражданите си да гласуват срещу боркинята, номинирана за изгонване в сряда, заради обида на урбанистично-социална основа.

Якичката спортистка призна, че предпочита да живее на село, вместо в столицата, и поясни защо. Сребърната олимпийска медалистка от Игрите в Лондон трудно издържала повече от 4-5 дни в София. „На село и да не те познава човек, ще те покани на гости. А пък в София не е така. В София е тъп животът. Софиянците са много надути, озлобени хора са. Ако някой те бутне, няма да ти се извини“, изтъкна мотивите си Станка.

Едва ли в Къщата Станка осъзнава, че си е спечелила огромна черна точка сред столичните зрители на „ВИП Брадър“, но роднините й в село Крушаре били сериозно притеснени.

Станка Златева Близките на спортистката се страхували, че лумпени, граждани на София, като ония, които съблякоха гол на „Герена“ новия треньор на „Левски“ Ивайло Петев заради клубни пристрастия, могат да посегнат на Златева след излизането й от Къщата.

„В Крушаре наистина са притеснени не без основание, защото по принцип не е тайна, че столичани са тънкообидчиви на тема произход. Нали помните какво стана заради една реплика „Ей, селяни!“ между онова момче Петър Алексов и футболиста Борислав Балджийски (след свада между гражданина Алексов и провинциалиста Балджийски първият не е измежду живите – б.а.)? Роднините й се чудят дали да не помолят „ВИП Брадър“ да подсигури охрана на Станчето, като излезе“, признаха пред журналисти близки приятелки на боркинята, които поддържат връзка с родата й в Крушаре.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *