Орлин Павлов убиец на врабчета

Орлин Павлов, изпълнителят, по който въздишат безчет българки, рискува да си навлече сериозни проблеми с природозащитниците. С*кс символът има наклонности да умъртвява птици. Зад миловидното изражение на певеца с 24-каратова усмивка всъщност се крие коравосърдечен и безмилостен убиец на врабчета. Популацията от пернати в родния град на Павлов дори била застрашена, вследствие на безразборната екзекуция, извършвана от звездата и неколцина бургазлии.

Орлин Павлов
Орлин Павлов

Не по-малко скандален е и фактът, че самият Орлин Павлов не крие зверствата, извършвани в комбина със свирепата му банда, и дори разправя навред с неприкрита гордост как ръцете му са отнемали живеца на незнаен брой врабчета.

Птичият пуч бил извършван в детските години на настоящия музикален идол. „Като малък ме научиха да стрелям с прашка. С нея първо убивахме врабчетата. Или ги отстрелвахме с въздушна пушка. Имахме едно мазе, в което първо ги оскубвахме, след това ги дезинфекцирахме. И накрая палехме огън, за да ги печем“, разказва без абсолютно никаква гузна съвест Орлин.

Орлин ПавловСлед ритуалните убийства квърожадната банда на Павлов засищала стомаси с печени врабчета. „Да си призная, бяха си вкусни“, още по-нагъл е в разказите за срамното си детство 34-годишният Орлин.

В зряла възраст най-голямата сценаристка в живота, съдбата, поднесла на Павлов три изпитания, които в най-близкото му обкръжение тълкуват като изкупления за врабчовия геноцид. Спасил човешки живот за пръв път всъщност още като дете, когато негова връстничка започнала да се дави в басейн.

В началото на софийския му период, след една среща с гадже Орлин преживял драматични минути на моста „Чавдар“. По него пърпорел с трабантчето, което тогава притежавал. „Изведнъж изневиделица изскочи човек и се метна върху предния капак на трабантчето ми. В първия момент доста се изплаших, помислих го за някакъв пияница или луд, който иска да ме нападне. Чух мъжът да казва: „Моля те, помогни ми, умирам! Апандиситът ми се пука!“. Закарах в ИСУЛ, човечецът наистина се оказа много зле“ разказва Павлов.

И третия път, в който му се наложило да бъде спасител в опасна ситуация, сьщо го отвел в ИСУЛ. Пак там закарал мъж, на когото автобус премазал краката пред очите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/wQ-zXrDKMo4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *