Нина прости изневярата на Зуека и го прибра отново!

Нина Димитрова и Зуека

  Васил Василев – Зуека най-сетне може да си отдъхне от драмите в личния си живот. Той се сдобри с бившата си жена Нина Димитрова и вече й гостува, видя репортер. Водещият на новото шоу „Като две капки вода“ е успял някак да получи прошка от актрисата, с която живя и работи цели 20 години.

Раздялата им миналото лято бе повече от драматична и изглеждаше, че двамата никога повече няма да си проговорят.

Нина бе шокирана, след като лъсна истината за 7-годишната изневяра на Зуека. Оказа се, че звездата от „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“, е въртял млада любовница под носа й, докато тя всеотдайно е отглеждала дъщеря им Девина.

Момичето също прие много тежко лъжата на родителя си и не искаше дори да го вижда. Именно раздялата с щерка му тежеше най-много на актьора и затова той толкова дълго отлагал съдбовната стъпка да напусне семейното ложе и да започне живота си отначало с новата си любов – режисьорката Ана Вичева.

Тайната им връзка обаче бе разкрита и след чутовен панаир. Нина изхвърли Зуека от фамилния апартамент в квартал „Редута“, а после преустановиха и съвместната си работа в семейния театър „Кредо“. Тъй като двамата никога не са се женили, не им се наложи да се развеждат и делят правата над Девина. Така баща и дъщеря бяха разделени, а за актьора остана единствено утехата да мисли за създаване на ново семейство с Ани, както галено нарича актуалната си жена.

Няколко месеца били достатъчни за Нина да преглътне обидата и да потърси Зуекас предложение да се помирят и съберат. В името на детето тя взела решение да прости изневярата и лъжата. Актьорът пък с облекчението приел поканата на бившата си и е доволен, че може отново да вижда момичето си. Той дори се надявал, че с Нина може да върнат приятелските си и колегиални отношения и да си помагат в бъдеще.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *