Николета Лозанова и Жени Калканджиева заровиха томахавките

Знак за помирение: Николета (вляво) се е гушнала с Азис и Калканджиева

  Николета Лозанова и Евгения Калканджиева обявиха примирие и спряха да си отправят взаимни обвинения.

Войната между двете се разгоря през 2010 година, когато Лозанова нашумя покрай враждата си с Алисия и романа с нейния мъж Валери Божинов. Оттогава плеймейтката е на топа на всички медии, които незнайно защо следят всяка нейна стъпка.

Тогава Жени избухна и се разбунтува срещу налаганата тенденция силиконовата красавица да бъде наричана „модел“ и „манекенка„.

Николета Лозанова

„За какво говорим? За интриги между Николети Лозанови Златки Райкови и за кова коя на кого е взела гаджето. Тези момичета не са нито манекенки, нито модели. Те просто са едни хубави, секси мацки. Това, че някое момиче като тях се е снимало за „Плейбой„, в никакъв случай не го прави модел. Тя не член на модна агенция, тя си е плеймейтка. Модели са Станимира Колева и Таня Илиева например, отсече с пълно основание бившата Мис България и допълни: – Не може да има конкурс „Мис Силикон“ и след това победителката да твърди, че е модел.

Какъв модел може да бъде момиче, което има силиконов бюст и не е достатъчно високо на ръст, не е достатъчно слабо и не излъчва нежност? Случая е аналогичен с Николета Лозанова и Златка Райкова. Техните крака не са дълги, даже напротив, а в лицето си имат нещо перверзно. Това излъчване не е моделско.“

Жени Калканджиева

Николета тогава отвърна на удара, заявявайки, че Калканджиева според нея й завижда за успехите, също и на това, че предпочитат нея да канят за фотосесии по списанията, а не лица на агенция „Визаж„.

След тези зли думи двете красавици вледениха отношенията си. Това обаче вече е минало.

Преди дни двете бяха забелязани да купонясват в нощен клуб, където дори се поздравиха.

Първа протегна ръка за помирение Николета, която покани миналата година Жени на сватбата си в Правец. Тогава настоящата телевизионна водеща й подари пухкав заек. Лозанова остана очарована от симпатичното животинче, макар че и до днес съдбата му не е ясна, тъй като по това време плеймейтката беше бременна и не трябваше да си играе с домашни любимци. Откакто е на екран, Калканджиева предизвиква все повече симпатии, защото е сред редките изключения на красива и умна жена.

Феновете й я поздравяват за нейната откровеност, а медийни продукти като Лозанова вероятно й се подмазват, за да гостуват в рубриката й по Нова телевизия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *