Ники Михайлов плати новите цици на Алисия!

Ники Михайлов и Алисия

  Футболният съюз, управляван от кандидат-свекър й Боби Михайлов, стои в дъното на най-новия тунинг по тялото на Алисия. Синчето на Първия в БФС Ники Михайлов е спонсорирал подмяната на силиконовите цици на приятелката си. Нещо повече – платил ги с премиите от националния отбор, твърдят запознати.

Преди има-няма 2 седмици чалга дивата легнала на операционната маса под скалпела на ВИП хирурга Николай Георгиев. Тази информация е абсолютно достоверна – приказливи служители в клиниката на доктора се похвалили пред други пациентки, че шефът им е ремонтирал популярната персона.

При Георгиев Алисия се явила с предварително уговорен час за преглед, като я придружил лично Михайлов-младши. Дали той се е върнал от Холандия специално за цици-ремонта на приятелката си, остава мистерия.

Алисия

Помежду им обаче избухнал минискандал. Влюбените гълъбчета поспорили точно какви импланти да бухнат под зърната на Алисия – капковидни или кръгли. Надделяла нежната половина от семейството, като извоювала своето – новите й цици да са с кръгли импланти.

Певицата и хирургът уточнили час за операция още на следващия ден. Преди да напуснат клиниката, футболистът се разплатил на касата. Бърза проверка в еайта на клиниката показа, че поставянето на въпросните импланти струва между 2800 и 3800 евро, в зависимост от производителя.

Случайно или не, приблизително по същото време, около операцията на Алисия, Михайлов се опаричил с кеш, отпуснат от баща му. БФС спази обещанието си към националите и им плати отборна премия от 40 000 евро за победата над Армения с 1:0 и престижното реми с Италия (2:2) през септември.

Футболисти клюкарят, че Ники Михайлов редовно заделял припечеленото като вратар на националния отбор за разкрасяване на половинката си. Наскоро Алисия посетила и болницата на друг пластичен хирург – доц. Карен Джамбазов, който оперира в Пловдив.

Специалистът коригирал някои несъвършенства върху нослето на чалга дивата за около 2500-3000 лева. Дали това е била целта, или е просто съвпадение, но сега обонятелният орган на Алисия наподобява формата на този на съперницата й Николета Лозанова.

Национали са категорични, че Николай Михайлов се е заел да превърне настоящата си приятелка в клонинг на бившата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *