Ники Китаеца стана Ники Измамника!

Венеция и Патриция

Бившото гадже на Азис Николай Първанов, по-популярен като Ники Китаеца, измами поредната си жертва. След като ред творци, певци, композитори и текстописци ревнаха от наглите му шмекерии и несериозно отношение.

Китаеца се прояви с поредната си далавера. Този път негови жертви паднаха популярните певици Венеция и Патриция. Двете изпълнителки се опариха от обещанията на Ники и жена му Виолета.

Пишман продуцента завлякъл дамите с 600 лева, след като им обещал да им прави клип с негови разноски. Но се оакзва, че двете красавици Венеция и Патриция останаха както без видеоклип, така и без пари.

певиците при Слави

В деня на снимките  Първанов се изпарил яко дим, като им заявил, че снимките пропадат, но не забравил преди това да вземе парите  под предлог, че снимачният му екип не работел безплатно.

Така до ден днешен Ники и съпругата му отказват да върнат парите на певиците, като се оправдали, че парите били в режисьора Иван Христов. Но Христов останал потресен от този факт и сега заедно с Венеция и Патриция търси под дърво и камък наглеца опетнил името му.

Така за нищо и никакви пари човек да стане така за смях , коментират от гилдията …

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/2ERViMHwW8c

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *