Ники Илиев – мъж под чехъл

Ники Илиев
Ники Илиев

  Манекенът Ники Илиев, който нашумя с главната си роля в сериала „Забранена любов“ и с режисьорските си проекти, е мъж под чехъл, видяха с обективите си папараци. Те заснеха 32-годишния мъж да се съветва за всяка своя покупка със съпругата си.

Миналото лято Ники вдигна баровска сватба с актрисата Саня Борисова. Оттогава до ден днешен главата на семейството им е тя.

Манекенът звъни на съпругата си, за да я пита какво да купи
Манекенът звъни на съпругата си, за да я пита какво да купи

Колеги одумват Илиев, че за всяка своя стъпка той се консултира с половинката си, а вкъщи няма думата за нищо. И действително – тези дни той бе забелязан да влиза в магазин за италиански закуски и да пазарува кифлички за любимата си. Преди това бе звъннал на Саня, за да я попита какво точно да й купи, а й се обади и след излизането си от търговския обект. При втория разговор тя го инструктира да вземе спагети и затваряйки линията, той заприпка към близката бакалия.

Злите езици мълвят, че нежната половинка на Ники, която също имаше роля в „Забранена любов“, страда от тежка звездомания. Капризите си тя проявявала не само пред чужди хора, но и вкъщи. И дума не можело да стане да домакинства у дома, за всичко трябвало да се грижи мъжът й.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ники Илиев – мъж под чехъл"

  1. Мария   18.01.2014 at 13:15

    Олее Боже вие все едно подслушвате хората! От къде знаете с кого е говорил? А пък и защо да не се консултира с жена си, какво лошо има в това да се допитва! Според вас всеки, който говори с жена си по телефона и се консултира с нея е мъж пос чехъл! Оставете хората да си живеят живота! Аз много ги харесвам и 2мата са прекрасни!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *