Ненчо Балабанов забрави Йоана – замени я с треньорка по тенис! СНИМКА:

Ненчо Балаанов селфиТреньорката по тенис Златка Петрова  е най- прясното тайно гадже на Ненчо Балабанов, който започна да сменя жените като носни кърпички.

Миналия месец галеникът на семейство Халваджиян  се появи на мача на Григор Димитров с доста апетитна брюнетка. Журналистите обаче бяха толкова заети да преследват Никол и Гришо, че не свариха да издирят с коя булка се кипри заедно с Ненчо Балабанов.

 Малко по-късно те хукнаха по следата и разбраха, че това е пловдивчанката Златка Петрова, известна в светските среди като мъжемелачка. Златето не била моногамна, не изисквала вярност от партньора си, нито пък му гарантирала такава.  Точно тя разделила Ненчо и Йоана Драгнева и то в момент, в който той й подари годежен пръстен и двамата обявиха, че ще се женят.  Тогава обаче самовлюбеният актьор кръшнал на годеницата си и тя се отчаяла. Не искала да трепери цял живот с коя  кръшка съпругът й и се отказала от сватбата.  Това пък дало карт бланш на актьора окончателно да се развихри.
Златка тенисТой смята себе си за неустоим пич и свалял всяка красавица наред, издаават близки около него.
В момента се забавлява със Златка, която има толкова завоевания зад гърба си, че сама не може да ги преброи.
Дамата е толкова засукана и сластна, че ревниви съпруги дори я изгонили от работа. Била в тенис-клуба на Малееви, но жените на трениращите мъже масово въстанали срещу нея с опасение, че ще им отмъкна съпрузите. Накрая заради богатата си клиентела Юлия Берберян се принудила да освободи изкусителката. В момента брюнетката е инструктор в клуб „Про тенис”, а Ненчо призна в свое интервю, че има нова жена до себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *