Наталия Симеонова се връща при Халваджиян!

Маги НаталияНаталия Симеонова е развила до съвършенство изкуството на подмазването. След като почти 2 години феята на добрините бе скарана с продуцента Маги Халваджиян, двамата отново са намерили общ език. Това се случило само няколко месеца преди Наталия да бъде свалена от екран и да потъне в редиците на стотиците безработни телевизионери. 

Макар Симеонова да не разчита на една гола заплата да се издържа, тя никога не е оставала за дълго извън телевизията. Подобна перспектива винаги я е притеснявала.

Макар да не говори за това, блондинката е намеквала, че най-големият й страх е да не загуби инерция и да приключи кариерата си пред камерите. Затова и през годините прекроила много от партньорствата си.

Най-драматично се развиха отношенията й с Маги Халваджиян, с който се разделиха след повече от 6 години съвместна работа. В края им обаче отношенията им не били от най-лицеприятните. Симеонова трябвало да реши дали да подкрепи арменеца и фамилията му във войната им срещу Би Ти Ви в период, в който всички предавания на екипа им бяха натирени от частния канал. Тогава Маги все още продуцирал нейното предаване „Море от любов“.Магърдич Наталия Симеонова

В този период пред дългокосия съдия в „Х-Фактор“ и останалите представители на клана Халваджиян съвсем реално се изправяше заплахата да останат без работа и да изгубят всичко, постигнато с много труд и години постоянство.

„Тогава Маги разчиташе всички в екипа му да застанат на негова страна. Надяваше се кризата да ги сближи и да излязат по-силни от нея. Само Наталия не пожела да го последва. Затова и той повече не й проговори“, казват запознати с проблемите между продуцента и водещата.

В действителност цели седмици след тази случка двамата воюват на тих фронт. Маги не смее директно да пита Симеонова дали е решила да го предаде, за да не я накара да вземе точно това решение. Наталия пък добре знае, че ще трябва да се потули докато от Бтв не й отправят предложение, което си заслужава вниманието. Когато то пристига, тя с гордо вдигната глава се появява на вратата на арменеца, за да съобщи своето оттегляне.

За кризата в отношенията им призна и самият Халваджиян месеци по-късно. Той заяви, че с Наталия не се чували и дори не й вдигал телефона. Не можел да преглътне обидата, която нанесла на неговото достойнство.  И тъй като не бил от подлизурковците, предпочитал веднъж завинаги да я заличи от своя кръг с познанства. Дори не се наложило да го споменава пред жена си, която като по команда спряла също да се вижда със старата си приятелка, за да не дразни своя съпруг.

Маги и Наталия преди 20 години
Маги и Наталия преди 20 години

Две години по-късно обаче ситуацията коренно се е променила и в момента Наталия е успяла да намери път към сърцето на бившия си продуцент. Дали защото той печели пари и слава с няколко предавания, които движи по Нова телевизия, или заради уменията на Симеонова да прави мили очи, но двамата са възобновили контактите си. И вече не са така категорични по въпроса дали ще работят заедно отново.

Последна клюка дори носи, че след като предаването на Наталия в Бтв бъде прекратено в началото на 2016 г., тя се надява да получи предложение от Маги Халваджиян. Арменецът обаче бил предпазлив да разкрива каквито и да е планове за предавания, тъй като веднъж вече бил предаден от блондинката.

„Маги знае, че ако някой те предаде веднъж, няма какво да го спре да го направи пак. Затова и не смята, че е добра идея да й позволява да го омае с предложения за нови предавания“, издават запознати с отношенията между Симеонова и продуцента.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *