Милото лапа, жена му зяпа

Сърменов лакомо поглъща триъгълни сандвичи, фреш и кафе с мляко, докато съпругата му Бо- ряна пийва само капучино в картонена чашка.
Сърменов лакомо поглъща триъгълни сандвичи, фреш и кафе с мляко, докато съпругата му Боряна пийва само капучино в картонена чашка.

  Култовият Калин Сърменов, нашумял с ролята на мафиота Михаил Михайлов – Милото в сериала „Седем часа разлика“ и с едногодишния си престой в директорския кабинет на Сатирата, май не е съпруг за пример. Тези дни актьорът бе заснет да глези стомаха си с вкуснотии, а на жена си не даде дори и хапка да опита. Тя изгледа жално и почти безмълвно кулинарното му пиршество, като от време на време сръбваше капучино.

Заради обвързващ рекламен договор Милото има право да кара само автомобили с марката „Фиат".
Заради обвързващ рекламен договор Милото има право да кара само автомобили с марката „Фиат“.

Милото и половинката му попаднаха на мушката на фотографите ни в столичен мол. Артистът паркира семейния Фиат на паркинга на търговския център и със съпругата си Боряна се отправи към едно от заведенията на по-горен етаж. Именно там Сърменов се зае да засища глада си. Той отрупа таблата си с четири броя триъгълни сандвичи със сьомга и риба тон, фреш от грейпфрут и тирамису. Взе си и огромно кафе в порцеланова чаша, а капучиното на жена си поръча в картонена. Така де – да се знае кой е главата на семейството!

След като Милото похапна и се разходи из мола, с госпожата се натовариха на джипа и отпрашиха към къщи. Направи впечатление, че актьорът вече е свикнал с новия си Фиат, нещо, в което самият той не вярваше допреди година. Тогава Сърменов доста трудно се раздели с мерцедеса си, като това му се наложи заради договора му с италианската марка. Предприемчивата аркашка стана рекламно лице на „Фиат“ и загуби правото да управлява други автомобили.

„Хей, кой иска да стане собственик на моя джип? Джипът на Милото! Мерцедес, ML, c цвят бордо. Нека шанс има този, който най-силно иска да го кара. Ще получи ключовете директно от мен! Началната му цена е 17 000 лева“, обяви Милото във Фейсбук, когато взе италианското возило.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *