Милен Цветков: Бебето ми не прилича на мен!

Милен Цветков и Ивета са вече щастливи родители на мъжка рожба

  Милен Цветков стана мъжки татко 15 години след раждането на първото си дете. Гаджето на водещия Ивета го дари във вторник през нощта със син, и то в отлично здраве. Тв звездата 9 месеца трепереше дали всичко ще е наред с бебето и майка му, тъй като, въпреки че е доста млада, масажистката изкара тежка бременност. Лекарите й бяха забранили да става от леглото и до последно не даваха гаранции, че ще успее за запази плода.

За щастие най-лошите кошмари на Милен и Ивета не се сбъднаха и те вече се радват на здраво и хубаво момченце. „Не съм от вярващите, но благодаря на Господ, че всичко мина нормално и бебето е здраво. Ивета също се чувства добре и роди много леко и без проблемите, от които докторите се опасяваха“, каза часове след щастливата вест Цветков.

Милен Цветков

Гордият татко съобщи, че бебето се казва Боян и не е кръстено на баби и дядовци, каквато е традицията у нас. В типичния си стил обаче водещият се пошегува, че е изненадан от външния вид на отрочето си. „Никак не прилича на мен и ще трябва да си поговоря с Ивета“, смее се Милен. Той е неотлъчно до половинката си в болницата и няма търпение да я изпишат с новородения му син. Цветков угаждал за всичко на младата си изгора, защото се чувствал гузен, че е пропуснал раждането.

„Бях на бизнес среща и не съм разбрал, че е получила контракции и отива към болницата. Една нейна приятелка я е закарала, а аз веднага щом научих, се изстрелях натам“, обяснява Милен, който стана татко за втори път на 46 години. От първата си жена той има 15-годишна щерка Калина, която пък е доволна, че стана кака и няма търпение да нагушка малкото си братче.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *