Мераклии! Яна и Петко Димитров работят за трето дете!

Петко Яна готвачиΠoлoвинĸaтa нa Πeтĸo Димитpoв – Яна, отпразнува 8 март заедно със съпруга си в cтoличнa диcĸoтeĸa и веднага направи впечатление на присъстващите с доста понаедрялата си фигура.

Миньончето, което беше стройно като фиданка и се въртеше като фея на дансинга, сега е с малко по-заоблени форми, а особено се откроява закръгленото коремче.

Този факт веднага предизвика слухове, че смелата Яна е решила да роди още едно дете на съпруга си и да закръглят бройката.

Двамата признаха в „Черешката на тортата“, че мечтаят и за момиченце. Петко искаше веднага момиченцето, а Яна обеща, че ще помисли.

Яна танцьоркиВ момента те гледат двете си деца плюс сина на Петко от Мария Игнатова, тъй като актрисата няма време да се грижи за него. Взима си го само през уикендите и то когато е свободна. Но Яна няма нищо против да отглежда и Виктор.

Петко пък признава, че такава съпруга-злато трудно може да намери, затова й помага и с децата, и в кухнята.

Най-вероятно коремчето на Яна не крие мечтаната дъщеричка, а просто още не се е прибрало след раждането. Тя даде живот на втория им син преди пет месеца. И докато след първото раждане възвърна формата си само за два месеца, сега е повече заета с децата и няма време да спортува, споделят техни приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *