Мегз изплака от болницата: Предстои ми тежка операция! Вижте каква е истината за здравето й:

Дизайнерката Мегз вся паника сред последователите си в социалните мрежи след като цъфна на лайв видео по пижама от болнична стая.

Мургавелката заяви, че ще се оперира. Притеснявала се от пълната упойка, но нали си била смело момиче. Щяла да се справи.

Плоският й опит за пиар обаче на бърза ръка беше разконспириран от наблюдателни последователи. Под пижамата се ясно се виждат следи от маркер в областта на гърдите. А това означава, че Мегз просто е решила да си сложи нов силикон!

Що за човек трябва да си, за да злоупотребяваш по този начин със собственото си здраве, негодуват фенове не дизайнерката.

Това е операция, на която се подлагаш доброволно, а не защото застрашава живота и здравето, коментират в социалните мрежи.

Мегз след катастрофата на камиона – на живо

Самата Мегз преди няколко месеца се хвалеше, че ще залага на естествените форми и твърдеше, че си е махнала силикона. Явно е разбрала, че в нейните среди, няма как да се мине без голям бюст.

Миглена Каканашева отдавна е показала, че няма никакви морални задръжки що се отнася до пиар. Преди да влезе във „Вип Брадър“, тя шокира цяла България, като се включи на живо минута, след като джипът й беше ударен от камион.

В риалити шоуто пък бързо се превърна в най- недолюбвания съквартирант, след като всички гладуваха почти през цялото време, заради нейните саботажи на седмичните мисии, защото нямала да може да си показва дрехите в национален ефир.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *