Мартин Йол се скъса да хвали Димитър Бербатов след двата му гола за Фулъм

Бербо

Мисля, че той направи повече, отколкото е правил преди  в живота си“, каза Йол.

„Той беше отзад, в центъра, напред  и отбеляза страхотен гол, а аз бях щастлив”. Бербатов помогна да се запълни празнотата след заминаването на Клинт Демпси в Тотнъм, след като поведе новия си отбор към победа срещу госта, който бе в намален състав в първата половина, когато Питър Одемвинге беше наказан, задето е ритнал Саша Ритер.

За първия си гол Бербатов прокара топката покрай Бен Фостър, вторият дойде от наказание в края на първото полувреме. Стийв Сидуел прибави трети гол през 89-тата минута и Фулъм си осигуриха втора победа за сезона.  Джол се надява, че българинът ще може да отбелязва голове за Фулъм. „Това е предизвикателство за него”, казва той. „Сигурен съм че той ще направи това, което Демпси правеше за нас.

Димитър Бербатов

Моят център е нов,  предната линия също, играхме с различна система. Изгубихме петима в центъра, а никой не влезе, така че се радвам за Беърд и Сидуел“.  Треньорът на Уест Бромич, Стийв Кларк е много разочарован от загубата. Той смята, че са отстъпили на Фулъм много контрол в играта, започнали са бавно и са изпуснали възможност за гол.

Но Кларк отказва да използва излизането на Одемвинге като извинение. „ Всички сме хора и имаме емоции”, казва той. „Той ще си понесе наказанието от три мача и клубът също  ще понесе процеса, но даваме напред. Това се случва във футбола. Доволен съм от играта във второто полувреме, тогава се опитахме да създаваме по-малко проблеми”.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PYEeSCqkt5k

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *