Малина: Аз съм по-различна от другите фолкпевици!

Малина

Поп фолк легендата Малина се връща на музикалната сцена с парчето си „Двойници“. Чалга изпълнителката разказва, че не би се опитала да промотира песента си на всяка цена.

Малина признава, че винаги се е старала да изглежда различна от другите певици. Според нея, в момента фолкът е на гребена на вълната на еднаквото звучене. Малина точно от това бягала и затова е потърсила творческо вдъхновение в екстраординарните ритми, споделя Малина. Изпълнителката винаги се е стараела да

певицата е изкусителка

съчетава хубави ритми със стойностни текстове, твърди самата тя. Фолк дивата има самочувствието на певица, която не се срамува да представя парчетата си и се гордее с песните си. Тя държи не на количеството, а на качеството – радват се нейните фенове. Последното й парче е кавър на песента на турския хитмейкър, Сердар Ортач „Двойници“, песента е особено популярна сред нейните почитатели.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7MFT7FnyinI

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Малина: Аз съм по-различна от другите фолкпевици!"

  1. екскурзия египет   17.06.2013 at 11:13

    Честно казано не ми допада особено много тази певица Малина, понеже според мен няма гласовите данни за да се нарече певица и ако не й бяха танците едва ли щеше да се задържи толкова дълго време, а и вече всички танцуват и може би затова тя по изчезна от пазара.Не се и съмнявам, че точно от това бягала и затова е потърсила творческо вдъхновение в екстраординарните ритми, че се старае така е няма спор.Но много си е повдигнала самочувствието, но както обичам да казвам за всеки има място под небето.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *