Майонезеният бос Александър Найденов държи Елен Колева под ключ

Александър Найденов държи под око любимата си

Майонезеният бос Александър Найденов си показа рогата и даде да разбере на половинката си Елен Колева, че луксът и изяществото имат своята цена, а в нейния случай това е личностната  й свобода. От известно време насам 26 години по -възрастният от Елен Колева бизнесмен е решил да й затегне каишката и да й покаже, че щом е с него мястото и е или вкъщи, или плътно до него.

Откакто е с Александър Найденов, Елен Колева забрави за дружките си от арт гилдията

Близки до двойката издават, че  Александър Найденов е изключително ревнив по отношение на половинката си, все пак заряза първата си жена заради нея. За да покаже на младата театралка, кой, кой е вкъщи Александър Найденов всеки ден проверявал телефона и компютъра й и почти не я пускал да излиза сама навън. Всъщност откакто е с майонезения бос   Елен Колева заряза почти всичките си приятели и излиза много рядко без него.

От арт гилдията обаче коментират, че може на Елен просто да й е къса паметта и да е забравила коя е,  като съвсем се вживяла в ролята  на заможна и преуспяла млада дама.

Откакто е с Александър Найденов Елен Колева съвсем промени стандарта си на живот, но всяко нещо си има цена!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *