Любимата на Слави – Мартина с две висши образования!

Мартина Огнянова

  Чудо! Мартина Огнянова от „Магаданс“ се оказва не само веща в изкуството на съблазънта, но и високообразована дама. Балерината, която се явява официална половинка на Слави Трифонов вече повече от 2 години, не радва учиндолеца само с хубавото си тяло, но и с ума си. 26-годишната варненка има зад гърба си цели две магистърски университетски дипломи.

Мартина, в която мнозина погрешно виждаха поредната елементарна девойка с мозъчна активност като на Златка, успяла да омае Дългия най-вече с акъла си. С начетеността си и знанията по всякакви теми тя така влязла под кожата на шефа си, че той я сметнал за достойна да му бъде житейска партньорка. Залюбвайки се с балерината Трифонов се промени до неузнаваемост. Спря с ергенските си изпълнения и за пръв път от толкова години насам се почувства готов за брак и деца. „Преди смяташе, че само бившата му Маги може да му е на нивото. Сега обаче е убеден, че и Мартина не пада по-долу, и е готов да прекара остатъка от живота си с нея“, коментират работещи във вечерното Би Ти Ви шоу.

Слави Трифонов

Освен образована, изгората на Слави е и амбициозна, и маниачка на тема спорт.

Тя не признава поражения в нищо и това е още една причина да е толкова любима на Дългия. Преди да стане част от „Магаданс“, Огнянова се е състезавала за варненски клуб по художествена гимнастика и е печелила куп златни, сребърни и бронзови медали.

Мартина е завършила няколко специалности в НСА и все с високи оценки. Тя има степен бакалавър по спортна журналистика и тапия за учител по физическо възпитание. За да се сдобие с тези дипломи, блондинката залягала над учебниците в продължение на 4 години. Освен това тя е и магистър по други две специалности – кинезитерапия и здравен мениджмънт, които учила паралелно със заниманията си с танците.

За 6 години Огнянова успяла да завърши успешно куп курсове и да надмине Слави по образованост. Самият Трифонов дълго време имаше проблеми в напъните си да стане висшист. Той все отлагаше момента да се яви на държавен изпит в Консерваторията и родителите му бяха загубили надежда, че някога ще се дипломира. Е, в крайна сметка Дългия се сдоби с удостоверение за висше, но мнозина се усъмниха дали пък това не е станало по втория начин. Имаше индикации, че Слави е правил дарение на ВУЗ-а, преди да му бъде извадена тапията, а се говореше и че е бил загубил студентски права и следователно е нямал право да се явява директно пред комисия за дипломиране. Какъвто и да е случаят, ясно е едно – за разлика от годеницата си Трифонов е взел образователен ценз с кански мъки.

„Мартина винаги си е знаела интереса. Тя иска да има дипломи, за да не може след време да й казват, че е постигнала всичко в живота благодарение на факта, че е жена на Слави. Тя е много умно и амбициозно момиче и със сигурност ще намери собственото си място под слънцето. Слави е изключително щастлив и горд, че я има до себе си“, твърдят служители от вечерното шоу на Би Ти Ви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Любимата на Слави – Мартина с две висши образования!"

  1. Анито   23.11.2012 at 18:56

    Повече от ясно на всички е,че тя е с него само и единствено заради парите

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *